Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHjälp

Här på Hjälpsidan hittar du svar till många olika frågor angående Fuska.nu. Svar på funderingar kring bland annat medlemsfunktioner, fusk och recensioner och Fuska.nus klubbar finner du enkelt genom att trycka på någon utav rubrikerna nedan.

FuskaWiki
Om din fråga inte finns här kan du testa att kolla runt lite på Fuska.nus eget uppslagsverk, FuskaWiki. Där finner du information om det mesta inom Fuska.nu, allt från XP till medlemmar.

Vad vill du ha hjälp med?

Fuska.nu - Upplyselser om själva hemsidan.
Spel, fusk & recensioner - Frågor och svar om spel, fusk och spelrecensioner.
Forumet - Information om Fuska.nus eget forum.
Medlemsfunktioner - Vägledning och information om funktionerna på hemsidan.
Klubbar - Information om Fuska.nus klubbar.

Forumet

- Hur ställer jag frågor i forumet?
- Jag har funnit ett inlägg som bryter mot reglerna, vad ska jag göra?
- Hur svarar jag på ett enskilt inlägg?
- En tråd är låst, vad menas med det?


Hur ställer jag frågor i forumet?

Om du vill fråga om någonting i forumet kan du skapa en tråd i det underforum som är utsatt för din typ utav forumtråd. Detta gör du genom att, på rätt plats, trycka på ”Ny tråd”. Välj sedan en bra rubrik som förklarar innehållet, skriv en text där du sammanfattar din fråga och klicka på ”Skicka”.


Jag har funnit ett inlägg som bryter mot reglerna, vad ska jag göra?

Om du ser ett inlägg i forumet som är onödigt för diskussionen, eller som bryter mot Fuska.nu’s regler, kan du enkelt anmäla detta genom att trycka på ”Anmäl” på inläggets nedre del. Detta hamnar då i en lista hos moderatorerna som då tar bort det inom kort.


Hur svarar jag på ett enskilt inlägg?

Om du vill svara på, eller kommentera, ett inlägg i en forumtråd kan du göra detta genom att trycka på ”Citera” på inläggets nedre del. Inlägget kommer då att placeras nere i boxen ”Svara” och du kan skriva och posta din kommentar.


En tråd är låst, vad menas med det?

Om en tråd är låst så går det inte längre att skriva i tråden. Trådar låses utav många olika anledningar, men det kan bero på att den spårat ur eller helt enkelt inte längre behöver stå öppen. Endast moderatorer kan låsa trådar.