Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inVi som arbetar med Fuska.nu

På Fuska.nu arbetar det ett antal olika personer med olika ansvarsområden inom administrationen. Detta innebär att olika frågor hänvisas till diverse områden. Ledningsmedlemmarna finner du till höger och förklaring på arbetsområden kan du läsa om här nedan.

Innan du skickar ett meddelande till någon bör du även först läsa igenom hjälpen. Där finner du även mer information om administrationens uppgifter.

Forumansvarig och spelansvarig
Fuska.nu består av två typer av moderatorer, nämligen forummoderatorer och spelmoderatorer. Dessa två grupper har ett varsint överhuvud, en ansvarig, som ansvarar för gruppens aktioner, dess verksamhet samt frågor som kommer på tal. Dessa tar hand om frågor och klagomål angående dennes område samt de som arbetar inom verksamheten. Det är även ledarna som ansvarar för och behandlar frågor angående bannlysta medlemmar. Utöver det har även de ansvariga samma arbetsområden som spel- och forummoderatorer. Ledarna kontaktas enklast via meddelandefunktionen du finner på varje medlems presentationssida.

Forummoderatorer och spelmoderatorer
Verksamheten här på hemsidan går runt tack vare medlemmarna som hjälper till att ta hand om de administrativa sektionerna, forummoderatorer och spelmoderatorer. Dessa kontaktas vid allmänna frågor kring respektives område. Spelmoderatorer arbetar med och tar hand om frågor kring spel, spelfusk och recensioner samt valideringen av dessa. De som arbetar som forummoderatorer arbetar med och tar hand om frågor kring i huvudsak forumet.

Kontaktuppgifter

Administratör, medlemsfrågor och webbutvecklare

DarknessSky

Administratör och försäljning

michael2004 - michael (snabel-a) fl-net.se

Forumansvarig

Ingen just nu

Spelansvarig

Goten_ssj3

Forummoderatorer

Butcher
Goten_ssj3
MartinMilk

Spelmoderatorer

Butcher
ReservoirDog

Annonser/Reklam

Vill ni annonsera på Fuska.nu så kan ni direkt ta kontakt med en säljare:

Vxl 0480-421840
[email protected]