Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inOm Fuska.nu

På Fuska.nu finner du spelfusk och recensioner till de allra flesta av de tevespel som finns på marknaden idag. Hemsidans syfte är att lägga upp så många fusk som möjligt för Sveriges befolknings nöjesmöjligheter och vi arbetar konstant aktivt för att nå detta mål.

Fuska.nu startades 1996 av Andreas Bergqvist och hette då endast Spel och bestod bara av spelfusk. Med tiden framkom allt mer länkar till olika spelföretag, recensioner och förhandstittar och vissa demos publicerades. År 1998 bytte sidan namn till Fire Games och började därmed dra in allt mer besökare. Senare, under januari år 2000, sponsrades hemsidan till slut av Internetföretaget FL-net som därav skapade domänen www.fuska.nu.

Under år 2002 började det arbetas med en rejäl uppdatering av Fuska.nu, som bland annat kom igång inom arbetet med databaser. Detta medverkade till att Fuska.nu därefter haft en konstant och jämn uppdatering fram tills idag. Under 2010 började även Fredrik Ljungdahl att arbeta med hemsidan som en andra webbutvecklare. Fuska.nu genomgick åter igen en stor uppdatering och bytte framför allt helt design. Hemsidan uppdaterades även inom medlemsfunktioner och har därefter även korrigerat den administrativa strukturen. Andreas Bergqvist överlämnade under denna uppdatering även hemsidan till Fredrik Ljungdahl, som nu är den nya och enda webbutvecklaren och administratören för Fuska.nu.

Om du har funderingar eller frågor angående Fuska.nu som du inte fått besvarade här kan du läsa igenom hjälpen. Finner du inte heller ditt svar där är du fullt välkommen att kontakta någon inom administrationen!