Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHjälp

Här på Hjälpsidan hittar du svar till många olika frågor angående Fuska.nu. Svar på funderingar kring bland annat medlemsfunktioner, fusk och recensioner och Fuska.nus klubbar finner du enkelt genom att trycka på någon utav rubrikerna nedan.

FuskaWiki
Om din fråga inte finns här kan du testa att kolla runt lite på Fuska.nus eget uppslagsverk, FuskaWiki. Där finner du information om det mesta inom Fuska.nu, allt från XP till medlemmar.

Vad vill du ha hjälp med?

Fuska.nu - Upplyselser om själva hemsidan.
Spel, fusk & recensioner - Frågor och svar om spel, fusk och spelrecensioner.
Forumet - Information om Fuska.nus eget forum.
Medlemsfunktioner - Vägledning och information om funktionerna på hemsidan.
Klubbar - Information om Fuska.nus klubbar.

Klubbar

- Hur skapar jag en ny klubb?
- Hur går jag med i en redan befintlig klubb?
- Hur går jag ur en klubb?
- Min klubb har slut på giltighetstid, vad kan jag göra?
- En klubb bryter mot Fuska.nus regler, vad ska jag göra?
- Klubben jag är medlem i har ingen huvudansvarig, kan jag göra något?


Hur skapar jag en ny klubb?

Att skapa en ny klubb kostar 10 kronor och du betalar via SMS. För att skapa en klubb trycker du på ”Klubbar” i menyn. Du kommer då att komma till klubbarnas förstasida och där ser du en box med texten ”Skapa ny klubb” till höger. Där väljer du namn och kategori till din klubb (att använda ett redan befintligt namn fungerar självklart inte).

Du ska sedan, med hjälp utav en mobiltelefon, skicka ett SMS med informationen som står på sidan. Var noga med mellanslag och att det inte ska finnas med några punkter. När det är klart får du ett svar via SMS och din klubb ligger uppe på Fuska.nu.


Hur går jag med i en redan befintlig klubb?

Tryck dig in på presentationen till den klubb du vill gå med i och klicka sedan på ”Gå med/ur klubb” i menyn. Där får du valmöjligheten att skriva en anledning till varför du vill gå med i klubben. Gör det om du vill och tryck sedan på ”Ansök om medlemskap”. Det skickas då ett meddelande till den huvudansvarige samt moderatorerna i klubben. Det är då upp till dem om din förfrågan ska accepteras eller inte.


Hur går jag ur en klubb?

För att gå ur en klubb trycker du dig in på klubbens presentation och sedan på ”Gå med/ur klubb”. Där syns en knapp med texten ”Gå ur klubb”. Tryck där så avslutas ditt medlemskap i den valda klubben.


Min klubb har slut på giltighetstid, vad kan jag göra?

Om giltighetstiden har gått ut på din klubb kan du enkelt fylla på den genom att skicka ett SMS. Gå in på klubbens presentation och tryck på ”Betala klubben” så finns där anvisningar om hur du ska göra för att fylla på med giltighetstid. Även detta kostar pengar, men du kan bestämma själv hur mycket du ska betala. Fem kronor ger en månad, tio kronor ger två, osv.
Du kan fylla på giltighetstiden på andras klubbar också och du kan även göra det medan klubben ännu är öppen.


En klubb bryter mot Fuska.nus regler, vad ska jag göra?

Om en klubb bryter mot de allvarligare allmänna reglerna som är upplagda på Fuska.nu ska klubben anmälas till en moderator. Den moderator som fick anmälan kommer då att kolla upp klubben och se till så att reglerna följs.
Alla regler på Fuska.nu behöver dock inte följas i klubbarna till punkt och pricka. Har en klubb ett ”spamforum” är det helt tillåtet.


Klubben jag är medlem i har ingen huvudansvarig, kan jag göra något?

Om en klubb saknar huvudansvarig bör du eller någon annan starta en tråd i forumet där medlemmarna röstar om vem som ska bli den nye huvudansvarige. När detta är gjort kan en utav er skicka ett meddelande till en moderator så tillsätter han den utvalda medlemmen.