Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHjälp

Här på Hjälpsidan hittar du svar till många olika frågor angående Fuska.nu. Svar på funderingar kring bland annat medlemsfunktioner, fusk och recensioner och Fuska.nus klubbar finner du enkelt genom att trycka på någon utav rubrikerna nedan.

FuskaWiki
Om din fråga inte finns här kan du testa att kolla runt lite på Fuska.nus eget uppslagsverk, FuskaWiki. Där finner du information om det mesta inom Fuska.nu, allt från XP till medlemmar.

Vad vill du ha hjälp med?

Fuska.nu - Upplyselser om själva hemsidan.
Spel, fusk & recensioner - Frågor och svar om spel, fusk och spelrecensioner.
Forumet - Information om Fuska.nus eget forum.
Medlemsfunktioner - Vägledning och information om funktionerna på hemsidan.
Klubbar - Information om Fuska.nus klubbar.

Spel, fusk & recensioner

- Jag hittar inte mitt spel, varför inte?
- Jag har upptäckt att information till ett spel inte stämmer, vad ska jag göra?
- Jag vill skicka in ett fusk till ett spel, hur gör jag?
- Jag har hittat ett fusk som inte fungerar, vad gör jag?
- Jag vill ha fusk till mitt spel men hittar inte några, vad kan jag göra?
- Vad innebär det när det är ett ”Gameshark/Action Replay”-fusk?
- Varför har vissa spelrecensioner rubriker, men andra inte?


Jag hittar inte mitt spel, varför inte?

Om du inte kan hitta ditt spel kan det bero på två orsaker. Antingen har du stavat det fel eller så är det ingen som lagt upp det ännu. Dubbelkolla så att spelet är rättstavat och finner du det ändå inte kan du enkelt skicka in det via länken ”Saknar du något spel?” på vardera konsols förstasida. Spelen som skickas in placeras i en kö och rättas sedan utav oss som arbetar på sidan innan de läggs upp.


Jag har upptäckt att information till ett spel inte stämmer, vad ska jag göra?

Om du upptäcker att informationen som är upplagd på ett spel inte stämmer får du väldigt gärna kontakta någon utav hjälpmoderatorerna eller moderatorerna så skriver de in korrekt information.


Jag vill skicka in ett fusk till ett spel, hur gör jag?

Om du vill lägga upp ett fusk på Fuska.nu kan du enkelt göra det genom att gå till spelets sida och trycka på ”Skicka in fusk” vid medlemsalternativen. Kom bara ihåg att kolla igenom de andra redan upplagda fusken så att det inte redan finns på sidan.


Jag har hittat ett fusk som inte fungerar, vad gör jag?

Nästan alla fusk som finns upplagda på Fuska.nu är inskickade utav medlemmar och det finns därav ingen garanti för att alla nödvändigtvis fungerar. Hittar du ett fusk som inte fungerar kan du enkelt anmäla det via en knapp med texten ”Anmäl” på fuskets sida.


Jag vill ha fusk till mitt spel men hittar inte några, vad kan jag göra?

Om du kontrollerat våra fusksidor noga (kom ihåg att fusk kan finnas till andra konsoler men ändå fungera på din) så kan du enkelt göra efterfrågningar i forumet. Fuska.nu har inget krav i sig att lägga upp fusk till varje spel, så att fråga oss som arbetar här leder ingenvart.


Vad innebär det när det är ett ”Gameshark/Action Replay”-fusk?

Gameshark och Action Replay är koder där man behöver en speciell ”dosa” för att kunna använda sig utav dem. Dessa dosor sätter du in i din spelkonsol. Du kan köpa dessa runt om på olika spelaffärer i Sverige, men om du gör det bör du fråga personalen hur den fungerar, samt se till att du får rätt.


Varför har vissa spelrecensioner rubriker, men andra inte?

Innan april år 2005 fanns det inte några förbestämda rubriker att utgå ifrån när man skrev spelrecension. Medlemmar kunde alltså skicka in recensioner utan någon som helst rubrik och få det godkänt.