Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHjälp

Här på Hjälpsidan hittar du svar till många olika frågor angående Fuska.nu. Svar på funderingar kring bland annat medlemsfunktioner, fusk och recensioner och Fuska.nus klubbar finner du enkelt genom att trycka på någon utav rubrikerna nedan.

FuskaWiki
Om din fråga inte finns här kan du testa att kolla runt lite på Fuska.nus eget uppslagsverk, FuskaWiki. Där finner du information om det mesta inom Fuska.nu, allt från XP till medlemmar.

Vad vill du ha hjälp med?

Fuska.nu - Upplyselser om själva hemsidan.
Spel, fusk & recensioner - Frågor och svar om spel, fusk och spelrecensioner.
Forumet - Information om Fuska.nus eget forum.
Medlemsfunktioner - Vägledning och information om funktionerna på hemsidan.
Klubbar - Information om Fuska.nus klubbar.

Fuska.nu

- I min webbläsare ser Fuska.nu väldigt konstigt ut, varför?
- Vad är ”V4” och ”V5”?
- Vad är en hjälpmoderator?
- Vad är en moderator?


I min webbläsare ser Fuska.nu väldigt konstigt ut, varför?

För att vi på Fuska.nu ska kunna erbjuda alla de roliga funktioner som vi nu gör, är vi tvungna att använda koder som inte nödvändigtvis fungerar i alla äldre webbläsare. Fuska.nu bör fungera ned till och med webbläsarna Internet Explorer 7, Mozilla Firefox 2 och Opera 9. I andra webbläsare, som Safari och Chrome, ska det fungera utmärkt.
Du bör, utöver en fungerande webbläsare, även ha JavaScript installerat på din webbläsare för att kunna använda alla funktioner.

Om Fuska.nu mot förmodan inte skulle fungera trots att du använder en nyare webbläsare samt JavaScript får du hemskt gärna höra av dig till [email protected] och beskriva vad som inte fungerar.


Vad är ”V4” och ”V5”?

V4 och V5 är båda förkortningar för olika versioner utav Fuska.nu, närmare bestämt ”Version 4” samt ”Version 5”. Fuska.nu ligger för tillfället uppe som Version 5, men har haft fyra tidigare varianter.

Mer om alla de tidigare versionerna kan du läsa om på uppslagsverket FuskaWiki.


Vad är en hjälpmoderator?

Hjälpmoderatorerna är en lägre grad utav en moderator. Deras uppgifter är, precis som det låter, att hjälpa moderatorerna med spel-, fusk- och recensionsdelarna utav Fuska.nu. Hjälpmoderatorerna ligger lägre än moderatorerna, men är ändå en viktig del för att få hemsidan att gå runt.


Vad är en moderator?

En moderator är en medlem som hjälper administratörerna på hemsidan att hålla ordning i forumet, validera spel, fusk och recensioner, tillsätta hjälpmoderatorer och ta olika beslut för hemsidan med mera. Det är moderatorerna som bestämmer här på sidan och det är dessa du ska kontakta om du har en allmän fråga om någonting.