Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inLivebetting

Har du någon gång spelat på en match på Livebetting vet du att det är en spelform som är väldigt lockande. Det händer saker snabbt, oddsen kan förändras drastiskt och vinster och förluster varvas om vart annat. Om du inte hittar flytet vill säga.

För det går att göra klipp på Livebetting. Det gäller att vara väl insatt i den sport man följer, ha koll på lagen som spelar och ha förberett sig väl vad gäller formkurvor, heta spelare, historik och framförallt statistik. Men det viktigaste är förstås att följa matchen, gärna på egen hand, fokuserad och koncentrerad.

Spela på live odds
Att spela live på odds och betting handlar om just detta, att ha fokus på det man gör och släppa allt annat runt omkring. Du måste kunna ta snabba beslut och känna rytmen i matchen, oavsett om du följer en match i  Allsvenskan eller Elitserien, eller varför inte en tennismatch eller Sveriges framfart i Handbolls-VM. Eller vilken sporten nu är som spelbolagen erbjuder Livebetting på.

Har du inte livebettat förut lär du inte bara upptäcka vilket stort utbud av Livebetting det finns därute bland de stora spelbolagen. Du lär också upptäcka hur kul spelformen är. Det fina i dagens läge är att många av de spelbolag som erbjuder Livebetting i sina klienter även erbjuder Livestreaming. Detta öppnar ju så klart upp nya möjligheter för dig som odds och betting spelare.

En ny spelform växer fram
Livebetting online började växa fram i mitten av 2000-talet och dess popularitet har bara ökat med åren. Därav det stora utbud som finns idag, både vad gäller spelbolag som erbjuder livebetting och antal matcher som du kan spela live på.

Tidigare spelades det på andra spelformer och du var tvungen att lägga ditt spel före den aktuella matchen startade. Bara detta är förstås fortfarande en intressant spelform som lockar de stora massorna men livebettingen har definitivt gjort att spelandet fått ytterligare en dimension.

Spelbolagen jagar ständigt nya lösningar för att både behålla befintliga kunder och locka nya och livebettingen var bara en naturlig utveckling i den processen. Andra sådana satsningar är spelformer som Supertoto och olika former av oddstävlingar.

FotbollsVM