Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAtt spela bingo online

Bingo har alltid varit ett folkkärt spel och som i Sverige har sina rötter i 60-talets idrottsrörelse. Numera behöver man inte fysiskt ta sig till en bingohall, utan det räcker med en dator med internetuppkoppling. Just tillgängligheten gör bingo online populärt, men det är också enkelt börja spela och reglerna är lätta att förstå. Dessutom är det en social spelform tack vare bingochatten.

Börja spela bingo online
Det första man ska göra är att välja bingohall att spela i. Det finns sajter som är renodlade bingohallar, men det finns även spelbolag som erbjuder en bingoavdelning som en del av sitt spelutbud. För att underlätta valet av bingohall på nätet kan det löna sig att läsa recensioner som erbjuds av oberoende spelsajter som specialiserar sig på att sprida information om att spela bingo online.

Vid valet av bingohall kan det också vara en id� att jämför välkomsterbjudandena hos olika bingosajter. Ibland erbjuds gratispengar vid registreringen som kan användas till bingospel. Du kan också få en bonus som matchar din första insättning när du ska komma igång att spela bingo online.

Så spelar du bingo
När du har valt bingohall är det bara att registrera sig, göra en insättning och välja spel. Köp en eller flera bingobrickor och sedan är du igång med att spela bingo online. Det brukar finnas många spel att välja på, till exempel klassisk bingo, mönsterbingo och variantbingo. Brickorna kan kosta allt från några ören upp till flera tior. Ofta erbjuds högre vinster ju dyrare brickorna är och i flera bingospel kan du även vinna en jackpot om du får bingo eller fyller brickan inom ett visst antal nummer.

Bingochatten och sidospel
I anslutning till bingospelet finns bingochatten där det går att chatta med andra spelare och med chatvärdar, vilket ger en social dimension till att spela bingo online. Ibland genomförs även chatspel där ofta mindre vinster utlovas.

I bingoklienten brukar det även finnas sidospel, till exempel spelautomater eller andra casinospel. Dessa kan vara roliga att testa på i väntan på nästa bingorunda. Kanske du lyckas vinna en slant där också. Lycka till!