Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero: Aerosmith

Xbox 360
Guitar Hero: Aerosmith
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  29 juni 2008
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  66
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.3

Speltest av Kike_Man97

Inskickad av Kike_Man97 den 02/03 -09 08:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en gitarrist som spelar i ett band som försöker ta över värden. Meningen med spelet är att man ska klara ut karriärläget och sedan bli bättre och bättre för att kunna klara av den svåraste nivån.

Det är meningen att man ska få känslan av att man är en redig gitarrist som spelar i ett känt band och bara äger ut alla andra.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är det bästa för dem som inte har ett annat Guitar Hero det är på detta spelet man lär sig allt om Guitar Hero. Ja, helt enkelt är det så de flesta lär sig spela spelet och jag är en av dem. Om ni har spelat Rockband är detta samma sak. Fast mycket roligare och färggladare.

Jag tycker att spelet helt enkelt äger alla andra spel.

Betyg till spelet
Grafiken kan vara lite dålig ibland för när konserten är slut lyfter gitarristen upp händerna och hoppar upp och ner av lycka. Undertiden så har han ju släppt gitarren och den bara flyger runt i luften det är därför den bara fick en 8.

Spelkänslan får en 10 för det känns verkligen som man är han som ska uppträda på scen.

Ljudet hör till spelkänslan lite för det hjälper till att känna sig som den som uppträder och man hör alla special effekt man spelar på gitarren varenda lila sak man gör fel hörs så verkligt.

Hållbarheten får också en 10 för att man kan sitta där i evigheter utan att sluta.

Oftast får mamma dra ut mig ur rummet nästan för att få mig att sluta. När man har spelat i en halvdag känns det inte bara lite i fingrarna.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10