Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCall of Duty 4: Modern Warfare

Xbox 360
Call of Duty 4: Modern Warfare
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  9 november 2007
 • Utvecklare
  Activision, Infinity Ward
 • Antal ägare
  226
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 8.9

Fler fusk

Tips

Inskickat av gameplayer den 15/03 -09 09:45

Det här ett ett fusk som man måste vara uppmärksam för att göra det här.
För att göra fusken så behöver du göra följande: Du ska antingen spela Online eller på Private Match. Banan heter "Cross Fire", du behöver spela på följande "Mode"/Version, Old school och Team Hardcore, Team hardcore är inte nödvändigt men det gör allt roligare. Själv brukar jag ta det så tävlar jag och mina kompisar för att komma till fusket.

Old School: Gör så att man bl.a Hoppar högre.

Team Hardcore: Gör så att alla vapen ligger på marken, så plockar man upp det man ser och så får dom andra vänta för att få ta upp samma vapen igen. Vapnerna ligger sumpmessigt ute på marken, gäller samma sak för t.ex Martyrdom, Granate x3 och andra "Perk" saker.

Men nu ska vi komma till det roliga, fusket!. Om du har kört "Modet" "Search and destroy" så börjar gruppen som inte har bomben intill en återvändsgränd. Bakom där man börjar är det ett trasigt hus. Gå mot huset och ställ dig på tvätt maskinen. Tvätt maskinen är till vänster om stolen. (du kommer förstå när du går dit). Hoppa upp på tvätt maskinen. sen ska du försöka hoppa från tvätt maskien till några "stålpinnar" som sticker ut från golvet. (Dit du ska hoppa), hoppa dit och sedan försök hoppa upp på nästa yta, som är över dig. Om det är svårt att komma upp så kan du alltid vända ryggen åt det hållet som du ska hoppa. Då funkar det garanterat!. Sen när du har kommit upp för den här tuffa "klätter väggen" så ska du ställa dig intill väggen till höger om dig när du har kommit upp. Sedan ska du gå längst väggen, tills du kommer mellan mitten av väggen och där väggen tar slut. För där ska du gå över till huset som är framför dig. Sen är det bara att öva för att komma vidare till nästa steg.

Om ni har frågor om detta spel fusk. Skriv ett meddelande så ska jag förklara ännu en gång.

Mvh,

Gameplayer!  Tack för mig.

Fusket har betyget 1 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

darthanden den 15/03 -09 12:11
Fattigt, fattar inget

Halolife2000 den 12/04 -09 23:24
Eh, okej, men jag tror inte det finns nan multiplayerbana som heter "Crossfire". Du kanske blandar ihop med en annan bana.

xmedia12 den 05/06 -09 12:40
Erm, man plockar upp vapen på old-school.

ErreX den 23/05 -10 18:20
Crossfire finns visst och man plockar upp vapen på old school

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.