Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHalo 2

Xbox
Halo 2
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  11 november 2004
 • Utvecklare
  Bungie Software
 • Antal ägare
  1410
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 20/01 -07 21:38

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Masterchief. Efter att han förstörde Halo så har han förflyttast till halo2. Men i Halo2 får du även spela som en Covenant. Nämligen The Arbiter. The Arbiter flydde tillsammans med Kapten Johnson från Halo1. Nu ska han hjälp Mäniskorna att föstöra Halo2. Men tyvär är det nån som försöker sätta stop för dom. Nämligen den helt nya sorten Bruterna.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Grafiken till detta spelet är mycket bra. Men som på många spel är det inte bra grafik när du kommer nära en buske eller någonting sånt. Spelkänslan tycker jag är det bästa på det här spelet. Den är jättebra för det är bra musik och det blir inget aoutomat sikte på fienderna som jag tycker är bra. Ljudet är det som höjer spekänslan. Det är bra ljud och det är bra låtar. Hållbarheten kanske inte är den bästa det går ganska lätt sönder men allt annat är bra.

Betyg till spelet
Som sagt tycker jag att Grafiken är bra för att alla fiender och alla vapen ser mycket bra ut. Men ibland så blir det mycket saker som strular. Spelkänslan är alltid bra på detta spel men det som gör det inte till en 10:a är det att alla buggar är inte bäst. Visst är det kul med buggar och glitchar men det kan vara jobbigt för dig ibland. Ljudet är bra för låtarna som går på spelet finns i verkligheten också. Hållbarheten kunde varit bra mycket bättre. Men allting kan ju inte vara bäst.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9