Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inConker: Live & Reloaded

Xbox
Conker: Live & Reloaded
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  24 juni 2005
 • Utvecklare
  Rare
 • Antal ägare
  108
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.2

Speltest av Lallo92

Inskickad av Lallo92 den 02/07 -07 15:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Hela spelet börjar med att Conker (du) sitter på en tron och är kung över allt och alla. Men Conker är fortfarande olycklig fast han kan göra vad han vill. Han berättar hur allt gick till och du får redan på hans historia som han kallar "Conker's Bad Fur Day".
Det hela börjar med att Conker ringer till sin flickvän Barri men hon svarar inte han lämnar ett medelande och säger att han måste jobba över så han inte kan komma till henne. Men i själva verket så är han på krogen och super. Men sen när han ska gå hem så går han olyckligtvis vilse.
Sammtidigt hos den dåvarande kungen "The Great Panther King" så ska han dricka mjölk men när han ställer ner mjölk glaset så ramlar det i govlet. Bordet har nämligen gått sönder. Så han tillkallar han sig en proffesor för att lösa problemet. Efter ett tag kommer proffesorn på en lösning han återvänder med en beskrivning på en perfekt lösning. Nämligen en sälsynt röd ekorre är precis i rätt storlek för att mjölken aldrig mer ska trilla av bordet. Så dom börjar leta efter den sällsynta röda ekorren (Conker).
Conkers väg hen blir inte så lätt nu och om du vill veta resten får du ta redan på det själv.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt. Man får gå igenom massa olika världar om man säger så. De har tagit delar ur många olika grejer t. ex från Medel Of Honor när man stormar stranden, Van Helsing temat blandat med lite Resident Evil med vampyrer och zombisar, från Matrix m.m.
Det är mycket fantasi i spelet och det är riktigt roligt. Men ibland fattar man inte riktigt att allting handlar om att komma hem. För han hamnar i riktigt många olyckliga saker som krig mod Tedizarna, Zombisarna m.m.
Men det tar tid att vänja sig vid synvinlken man har.
Jag gillar också att köra två för då är det som andra världskriget och det är roligt. Riktigt blodigt. =P

Betyg till spelet
Grafiken är bra men inte bättre. Man ser ju gäset som riktigt nästan men när t. ex "The Panther king" ska drika mjölk så är det väldigt fult för han håller glaset en bit från munnen och så ser man inget mjölk. Men annars är den bra. Men grafiken får en sjua.
Spelkänslan är ganska bra. Det tar lite tid att vänja sig vid synvinklen man har men när man spelar det så är det riktigt roligt. Och när man spelar två är det också rikgtigt roligt man känner sig värkligen inne i spelet. Men det får en åtta.
Ljudet är bra det är nästan det bästa. Man hör det mesta men den räker inte riktigt upp till en nia men den får en stark åtta.
Hållbarheten är det bästa för man kan spela det ganska länge och sen när man har varvat det kanske tre gånger så kan man ju spela två eller bara en på Xbox live & Co. Det kan man nästan inte tröttna på för det är riktigt roligt. Men Hållbarheten får en nia.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8