Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inSUPERHOT VR

VR
SUPERHOT VR
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  5 december 2016
 • Utvecklare
  SUPERHOT Team
 • Antal ägare
  0
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Speltest av nozzelozze

Inskickad av nozzelozze den 07/07 -20 13:43

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är i helt vit rum och du ska lyckas döda alla de röda gubbarna i rummet. du kan använda dig av vapen, svärd, krukor, du kan slå dom. Men tiden rör sig bara när du rör dig. Allstå om de röda gubbarna skjuter på dig kan du stå helt stilla och skottet kommer bara vara kvar i luften. Det finns ett gott antal banor men du kan även köra speedrun, eller only headshot som man bör köra när man redan kört spelet ett tag.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är väldigt bra, eftersom det är så unikt. Redan på datorn spelade jag det och redan då var det helt magiskt enligt mig. Man kan göra några skjuka combos till.ex att slå någon i magen, ta hans vapen och skjuta han, eller liknande. Och när det är på VR är det nästan bara bättre, man kan till.ex i VR böja sig ner och se skottet flyga över sig.

Betyg till spelet
Grafiken är simpel men detta gör till att det är väldigt unikt och något man ej sett förut. Spelkänslan är också väldigt bra. Kontrollerna är perfekta. Ljud är en 10 eftersom det inte är någon jobbig musik när man slåss utan man bara hör krossade glasrutor och pistol-skott i slowmotion. Det finns ganska många banor vilket gör att man kan spela ganska länge men det håller inte för länge.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8