Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inJob Simulator

VR
Job Simulator
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  5 april 2016
 • Utvecklare
  Owlchemy Labs
 • Antal ägare
  0
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 7

Speltest av nozzelozze

Inskickad av nozzelozze den 03/07 -20 10:36

Handling / story / vad man gör i spelet
Man får olika jobb och så ska man ta sig igenom dom. Man kan även köra jobben/banorna utan att behöva göra saker som spelet vill att du ska göra, istället kan man göra vad man vill i de. Några exempel på banorna/jobben är: Kock, bilmekaniker eller kontorist. I de olika jobben så finns det saker som är relaterade med jobben och man kan göra massa olika saker. Det finns också väldigt många easter eggs.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ganska roligt, man kan nästan spela i timmar och hitta nya easter eggs och nya saker man kan göra hela tiden. Det är också väldigt bra variation på banorna och det gör så att det inte blir så repeterande vilket är bra. Job simulator finns även på nästan alla VR-headset också vilket är bra.

Betyg till spelet
Grafiken är ganska simpel vilket gör den lite charmig. Istället för människor är det robotar vilket gör det lite unikt. Man kan spela spelet ganska länge utan att det blir tråkigt eftersom det finns så mycket att göra i de olika jobben. Spelkänslan är också rätt så bra. Det är en av de VR spel som jag ej mår illa efter jag spelat i några timmar.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8