Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBeat Saber

VR
Beat Saber
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  2018-05-01
 • Utvecklare
  Beat Games
 • Antal ägare
  0
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 7.3

Speltest av nozzelozze

Inskickad av nozzelozze den 02/07 -20 11:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Man har två lasersvärd, ett rött i vänster hand och ett blått i höger hand. Det kommer kuber mot dig hela tiden som du ska slå med dina lasersvärd i takten med musiken. Men vissa kuber är blåa och vissa är röda! Så man måste slå rätt färg med rätt lasersvärd. Kuberna har även pilar på sig som visar från vilket håll man ska slå kuberna ifrån. Det kan även komma hinder som du måste akta dig för.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är väldigt bra, om man inte är så bra så kan man ta en lättare svårighetsgrad och en lättare bana, men om man är lite bättre finns det banor för det också. Det är även väldigt anpassbart. Det är väldigt roligt och ett spel som man ej behöver ta så seriöst. Det är enkelt and komma in i, men svårt att mästra.

Betyg till spelet
Grafiken kan ju variera mellan olika VR-headset, men jag körde på Oculus Quest och tyckte grafiken var rätt så bra. Musiken passade spelet väldigt bra och spelkänslan kändes bra. (Ibland kan man t.o.m bli lite svettig)
Eftersom det nästan hela tiden kommer nya banor så kan man nästan inte tröttna på det. Plus, om du har ditt headset inkopplat i datorn kan du ladda ner hur många banor som helt och spela till dina favorit-låtar!

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 9 Grafik: 7 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 8