Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAnimal Crossing: New Horizons

Nintendo Switch
Animal Crossing: New Horizons
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  20 mars 2020
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- 7.5

Speltest av nozzelozze

Inskickad av nozzelozze den 09/07 -20 10:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Man åker till en öde ö med inget annat än ett litet tält och en sovsäck. Man ska sedan försöka utveckla ön genom att öka befolkningen, sätta upp hus, olika byggnader som till.ex affärer eller museum. I mitten av ön finns Tom nook som är ansvarig för ön. Han kan hjälpa dig med en massa saker till.ex om vad du ska göra. Man kan även fånga kryp, fiska och hitta fossiler.

Vad jag tycker om spelet
Det är väldigt lugnande, det är ett väldigt bra spel om man bara vill ta det lugnt och ha lite småkul. Man kan alltid räkna med att man komma tillbaks nästa dag och veta att det kommer vara nya saker i affärerna, nya blommor har växt upp och att man alltid har någotting att göra. Multiplayer är också väldigt kul men tyvärr så måste man ha en Nintendo Switch Online Membership för det.
Animal crossing borde också ha en massa minigames enligt mig. Det här känns som ett perfekt spel att ha en massa minigames i. Om man vinner så får man extra pengar, eller möbler.

Betyg till spelet
Karaktärerna är simpla och uttrycksfulla medans andra saker som till.ex möbler är ganska realistiska. Man kommer känna igen sig om man spelat "Pikmin". Men det ger spelet lite charm.
8/10


Spelkänslan är helt okej, det skulle kunna finnas förbättringar till.ex att kunna crafta mer än en sak på en gång, eller att sitt inventory skulle kunna bli bättre.
6.5/10


Ljuden har jag inte mycket att säga om. Det är inget speciellt men inte heller något dåligt.
6.5/10


Hållbarheten är riktigt bra, man kan komma tillbaks nästa dag och det är supermycket nya saker att checka in.
9/10

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7