Fuska.nu

Fusk till Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2009-01-06

För att få de grå diamanterna måste man ju bl.a ta alla lådor på banorna.

Detta är inte alltid så lätt, så jag tänkte dela med mig av lite tips på 2 banor som är jobbiga att lista ut hur man ska göra!

Cold hard crach (level 18)
För att lyckas ta alla lådor på denna bana måste man göra Döskallebanan (den plattformen visar sig enbart om man inte dött under vägen)
MEN man måste även gå HELA den vanliga banan.
Så man måste göra döskallebanan fullt ut och ta alla lådor på den och sen i slutet vända och gå tillbaka till början och åka med plattformen ner igen och sen fortsätta att göra klart den vanliga banan. Då väntar den grå diamanten i slutet av banan när du tagit alla lådor!

Piston it away (level 21)
På denna bana är det samma sak, fast nu måste man göra den vanliga banan först och ta alla lådor på den för att sen gå tillbaka hela vägen till döskallebanan och klara den och ta alla lådor. Då kommer den grådiamanten vänta i slutet!
Ett tips är att eftersom plattformen för döskallebanan bara visar sig om man inte dör på vägen dit så är det säkrast att gå in på den och offra ett liv så att den är kvar sen om ni skulle dö under vägen på den vanliga banan för den är svår!

Obs! man måste göra dessa banor 2 gånger eftersom man måste göra döskallebanorna för sig en gång för att få de grådiamanterna som de ger!

[Skriv ut]