Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inNeed for Speed: Most Wanted 5-1-0

PSP
Need for Speed: Most Wanted 5-1-0
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  25 november 2005
 • Utvecklare
  EA Canada
 • Antal ägare
  18
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 9.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/12 -10 00:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är en Street Racer-förare, men du har blivit av med din bil som 'Razor' har tagit. Nu måste du börja om från grunden, köpa en helt ny bil. Till din hjälp finns det en tjej som heter Mia, som vill hjälpa dig att få tillbaka din bil.

Du måste klara hela Razor´s gäng, där finns 14 tuffa och svåra gängmedlemmar som du måste klara av. Tyvärr att du stöter på olika hinder och det blir tuffare och tuffare.
Du måste trimma din bil så att den går fortare, fixa bättre bromsar o.s.v.

Synd bara att polisen blandar sig i varje race...

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt men till skillnad från de andra Need For Speed spelen så är detta spelet lite mer spännande, man blir ju jagad av poliser och en massa annat!

Precis som i 'Underground' spelen så finns det en handling, här går det ut på att du måste klara av Razor´s gäng, en efter en... Tillsist är du så högt rankad att du möter självaste Razor.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra faktiskt! Det finns ju bättre, men den duger och lite därtill och det är räcker gott och väl för mig! Bilarna är snygga och "banorna" samt miljön är snygga och rätt så detaljerade. Men den hade ändå kunnat bli mycket snyggare, men vad det är kan jag inte riktigt sätta fingret på... 9/10.

Man kan riktigt leva sig in i, och det sista man vill är att bli tagen av polisen! Plus att det är bekvämt att spela! 9/10!

Musiken är sådär, det är bara inte riktigt min musiksmak, men ljudeffekterna skojar man inte med. De är väldigt bra och realistiska! När man drar i bromsen och sladdar så riktigt hör man hur den glider! 10/10.

Det är inte ett spel som man riktigt tröttnar på direkt, man kan köra det nästan hur mycket som helst! Det är alltid kul att vinna pengar så att man kan göra sin bil bättre och snyggare o.s.v. 10/10!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9