Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inMana Khemia: Student Alliance

PSP
Mana Khemia: Student Alliance
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  27 mars 2009
 • Utvecklare
  Gust
 • Antal ägare
  1
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
- -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 08/11 -09 14:17

Om du har problem med en av de svåraste striderna i spelet, är det bara att läsa denna guide. Detta var nog den första och enda striden som orsakade min död, så den är ganska svår i jämförelse med de andra.

RENEE, AZUREFLAME MANA, TONY:

Dessa två fän är som sagt krångliga, och det är ens utan tanke på att Renee drar fram en Azureflame Mana för denna strid, vilket gör allting en aning jobbigare. Alla tre har nu Skills som de inte hade förut (speciellt Tony), och du kommer finna att det blir en knepig strid. Då de inte har några svagheter, bör du använda Chain Attacks för att bygga upp din Burst Gauge, såväl som att variera attackerna om du kan. När Burst Gauge fylls upp, släpp ut allt du har. Om du har tur, kanske du får till en avslutande Burst.

Låt Jess vara den som helar, och tänk inte om när det gäller användandet av helande föremål. Även Nikki's Decoy Shield kan hjälpa EN HEL DEL i denna strid. Låt henne spara SP för just det. Efter ett tag kommer du besegra Manat. När den är borta, rikta in dig på Renee, därefter Tony.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.