Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFinal Fantasy VII: Crisis Core

PSP
Final Fantasy VII: Crisis Core
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  20 juni 2008
 • Utvecklare
  Square Enix
 • Antal ägare
  20
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 07/10 -09 16:14

Det här spelet är faktiskt relativt enkelt, men jag har stött på flera personer som haft svårigheter med vissa saker, därav sista bossen med mera. Så jag tänkte guida de som behöver det genom den artonde och nittonde (sista) bossfighten.

GENESIS (ULTIMATE FORM)
HP: Maximalt (99999).

Ännu en lång strid, som kan te sig svår för vissa men inte mycket av en utmaning för andra. Kingdom Hearts-fans kommer märka att denna strid är sjukt igenkännlig... Du kommer slåss mot en gigantisk Genesis i en riddarrustning.

Fokusera på svärdet i hans hand, som du endast kan anfalla när det stuckits ner i marken. Men, skuggfigurer kommer då att skapas och de kommer anfalla dig. Det verkar endast finnas två varianter av dessa skuggor och de har alla sina egna sätt att anfalla dig på:

Skugga med svärd: Hög HP, hög attack, bra skydd mot dina attacker.
Skugga med stav: Låg HP, magiattacker; eldklot och elektricitet.

Någon av dem kommer att suga till sig din MP när den anfaller dig, men jag minns inte exakt vilken. Skuggan med svärdet använder även Drain-attacker för att hela sig själv medan den attackerar dig.

Var alert och hela dig så mycket du kan om de gängar upp sig på dig - gör inget annat än att hela om så är fallet. Det händer väldigt ofta, speciellt med skuggorna med svärd i hand.

Det stora svärdet kan även skapa en mörk explosion från marken emot dig. Om du blockerar, tar det väldigt lite.

Denna strid kommer röra sig fram och tillbaka medan du får arbeta dig fram till svärdet för att attackera det. Skuggorna gängar upp sig på dig ganska upprepande, och blockerar din väg mot svärdet. Håll din fokus på svärdet så mycket som möjligt.

Be för att du lyckas aktivera multi-hitting DMW-attacker. Jag hade tur som fick ett par DMW-attacker som fokuserade på svärdet, vilket gjorde det lättare under striden.

GENESIS (som sig själv)
HP: Maximalt (99999).

Nu är du där. Genesis själv mot SOLDIER 1st Class Zack. Olikt den berömda en mot en-striden vid slutet av FFVII, måste denna bli dirigerad och utförd av dig. Denna strid, i jämförelse med några av de tidigare striderna, är faktiskt inte så svår.

Du behöver bara komma ihåg att han är kapabel till att göra alla de där snofsiga combo-attackerna från alla de tidigare gångerna du blivit tvungen att slåss mot honom (eller hans klon). Jag är ganska säker på att du vet när du ska blockera och slänga tillbaka en combo eller två!

ULTIMATE ATTACK: Apocalypse

Har du någonsin aktiverat Genesis på din DMW förut? Det här är den, hans version av samma DMW-attack. Den tar ganska mycket skada i jämförelse med hans standardattacker. Förutom det, kommer du ta mer skada på honom med dina DMW-attacker.

När den här striden väl är över, är du klar med spelet. Luta dig tillbaka och njut av slutet! (Men glöm inte näsdukarna som jag gjorde!)

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.