Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Wars: Battlefront II

Playstation 2
Star Wars: Battlefront II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  31 oktober 2005
 • Utvecklare
  Pandemic Studios
 • Antal ägare
  552
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.1

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 26/06 -07 20:24

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel ska du spela som Klonernas uppkomst. Klonerna skapas för att kriga med Jedis för att utplåna all ondska från galaxen. Men den här gången så gör du inte som planerat. Du föråder dina förbundsvanter och kämpar för Sithernas sida. Det enda sättet att klara dig på är att kämpa stenhårt för din sida och göra som du blir tillsagd.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är roligt och valfritt. Det är mycket nytt nu när 2:an kom. 1:an var inte ens nära lika valfritt som detta som kom nu. Det är inte lätt att lessna på detta spel när man väl börjat spela det. Spelet är väldigt dyrt och kanske lite väl överdrivet mycket kostar det. Men när man spelat det ett tag kommer man över det och upptäcker att det är värt pengarna.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet är väl skapligt. Dom kunde lagt ner lite bättre arbete på det tycker jag, men man får väl vara nöjd med det lilla någon gång med. Spelkänslan är det bästa på spelet. Det är det bästa för att du kan spela både som FPS eller TPM. Alltså kan du spela så du ser hela vapnet eller själva kroppen på Karaktären. Ljudet är väl det sämsta på spelet. Men det är ju inte dåligt. Det är självklart att det är låtarna från filmerna. Hållbarheten är ju bra. Det är ett fritt spel med många möjligheter.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8