Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRed Ninja: End of Honor

Playstation 2
Red Ninja: End of Honor
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  04/01 2005
 • Utvecklare
  VU Games
 • Antal ägare
  14
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 30/04 -08 23:51

Hur du besegrar Thunder Master:

Den här irriterande lilla "mormorn" får styrka av de tre elektriska tornen längst ut i hörnen, och hon kommer inte ta skada så länge hon har elskölden uppe. Gå först till tornet närmast dig till höger och använd din 4 hit Combo för att slå sönder det. Gumman kommer nu att försöka anfalla dig och sedan springa iväg som den ettriga lilla apa hon är. Parera attacken så gott det går och inrikta dig på nästa torn tvärsöver.

Upprepa pareringen när hon kommer igen och förstör det sista tornet. På så sätt kommer hennes sköld att försvinna och du kan anfalla henne. Hon tar då lätt skada, men när hon har förlorat ca 75 % av sin HP, kommer hon att slå dig med en elattack när hon reser sig (efter att du tvingat henne till marken) eller så kommer hon bara springa iväg. Håll dig ändå undan när du slagit ner henne, om hon springer iväg är det bara att följa efter eller vänta på att hon rusar tillbaka (det är dock svårare att slå till henne när det är hon som kommer mot en).

Efter att 50 % av gummans HP har tillintetgjorts kommer man få se en kort sekvens då hon hoppar upp i ett träd. Nu finns det två strategier du kan använda för att skada henne:

1. Ställ dig under grenen som du såg henne hoppa upp i och använd din hake, varpå du måste trycka på fyrkant upprepade gånger - gumman kommer då att ramla ner tillsammans med grenen och du kan anfalla henne. Akta dig som sagt för när hon reser sig, vilket hon kommer göra ganska snabbt efter att ha ramlat ur trädet.

2. Dra dig upp på trädets andra gren med hjälp av haken, hoppknappen och L2 (så att du kan justera din position/dra dig högre upp), hoppa sedan över till grenen som gumman står på och slå till henne.

Enklast enligt mig är nog förslag nummer 1.

Upprepa.

Efter att gumman har en väldigt liten del av sin HP kvar kommer hon hoppa ännu högre upp i trädet - denna gång till toppen. Hon anfaller med stora elchocker, och för att undvika dem bör du springa så snabbt du kan och hoppa om du känner att du behöver.

Dra dig upp i trädet som i förslag nummer 2 och hoppa MYCKET FÖRSIKTIGT högre upp från gren till gren. Tänk på att vänta lite när hon anfaller, för det kommer då att blinka till rejält i kanske en halv sekund, och under den tiden ser man ingenting. Om du ramlar från en för hög gren, kommer du förlora all din HP, så var som sagt ytterst försiktig.

När du väl tagit dig upp till den högsta grenen närmast gumman, lås på henne med R1 och använd din instant kill-dragning. Försök inte att använda kunaier eller blowguns - det tillfogar henne inte någon skada.

Hoppas denna guide var till någon hjälp.

Fusket har betyget 5.5 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.