Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRatchet & Clank 3

Playstation 2
Ratchet & Clank 3
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  12 november 2004
 • Utvecklare
  Insomniac Games
 • Antal ägare
  559
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.5

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 21/01 -07 13:57

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Ratchet And Clank dom två som räddat galaxen två gånger innan det ska bli den tredje. Du måste skydda galaxen från den nya super skurken Dr. Nefaiurus som är arg för att han blev mobbad av en kille vid namn Capten Quark i 12 års åldern. Nu ska du stoppa honom från att förgöra alla människor ochh göra så att robotarna härskar.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är kul. Det finns mycke att göra en bara varva spelet. Utan du ska även samla in alla Skillpoints alla Titanium bolts och alla Trofeer. när du gjort det är du klar. Det finns även ett multiplayer som är kul. Synd är bara att dom inte lagt ner så mycket jobb på det. Vilket jag tycker är synd. Men du kan gör mycket fusk på Multiplayer.

Betyg till spelet
Grafiken är inte så där överaskande bra men visst duger det. Jag menar Ratchet and Clank är alltid Ratchet and Clank även om det är sämre grafik. Spelkänslan är väl skaplig. Grafiken utgör lite av spelkänslan enligt mej. Så den kunde vara bättre. Ljudet är också mitt i mellan. Kunde vara bättre. Hållbarheten är jätte bra på detta spel. Jag har till och med råka spilla coca-cola på det men det höll. Det gjorde däremot inte Ratchet And Clank 2 om man gjorde det.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8