Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero III: Legends of Rock

Playstation 2
Guitar Hero III: Legends of Rock
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  23 November 2007
 • Utvecklare
  Neversoft, Red Octane
 • Antal ägare
  239
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av skate_ole

Inskickad av skate_ole den 17/11 -08 01:20

Handling / story / vad man gör i spelet
Här kan du spela med en trådlös gitarr. Det finns över 70 st rocklåtar du kan spela med denna gitarr. Du kan tävla mot bossar. Det finns tre stycken bossar. Dessa tre är: Tom Morello (den lättaste), Slash (den näst lätaste) och den sista bossen: Lou (den svåraste). Låtarna du spelar mot bossarna har spelats in speciellt för "Guitar Hero III Legends of Rock". Du kan spela med och mot en kompis också. Du kan spela hela karriär med din kompis i "coop career". Sen kan du spela mot din kompis och man kan använda både gitarr och vanlig handkontroll.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är jättekul. Första gången jag prövade det så ville jag ha det. Den är inte för lätt eller för svårt. Det är helt perfekt. Jag menar att om man ska kunna klara av hela spelet så måste man få fullt till 100% på alla nivåer så det kan ta ett tag att klara ut det om man inte är så jättebra. Men det är jättekul och jag skulle vilja att ni också ska spela det för ni kommer säkert tycka om det.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tycker att grafiken på spelet är bra men alla dom människor i bakgrunden är inte den bästa grafiken. Men när man spelar och tittar på noterna så tittar man inte på människorna utan på noterna så det får en 9:a av mig.
Spelkänsla: Jag tycker att spelkänslan är bra. Man kanske tycker det är tråkigt för att det är svårt men annars är det himla kul för om man är bra så kan man lära andra att spela så kanske dom också köper spelet. Så det fick en 9:a av mig.
Ljud: Ljudet är jättebra man tycker det blir så himla bra musik när man lyssnar (tycker jag) men ni kanske tycker annorlunda med ljudet. Så från mig fick det en 9:a.
Hållbarhet: Hållbarheten är lite mindre bra. Om man tar t.ex. gitarren är den bara gjord av plast och kan gå sönder lätt men det tar nog ett tag. En positiv sak med gitarren är att den är ihopfällbar så man kan ha den i en väska. Men spelet är bra och håller länge. Men det beror också på vilken konsoll man har och hur gammal den är. Men hållbarheten får en 8:a av mig.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9