Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero III: Legends of Rock

Playstation 2
Guitar Hero III: Legends of Rock
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  23 November 2007
 • Utvecklare
  Neversoft, Red Octane
 • Antal ägare
  239
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 04/04 -08 16:46

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitarr Hero 3 är ett spel som är mest för fristående spel. Alltså är det inget tvingande att klara ut det. Men det är som sagt en fördel för att kunna låsa upp nya låtar.

Den mer fristående del av spelet så kan du antingen spela Multiplayer med en kommpis. Där finns det olika sorters sett att spela på. Face-Off är ett vanligt "mot-varandra" liknande sett. Där du inte kan åka ut. Men så finns Pro-Face-Off vilket gör att du åker ut om du missar visst många notes under låten. Single player har ingen speciell funktion än att du mest kan fokusera dig på att slå dina rekord på de låtarna du har låst upp. Det finns även 4 svårighets grader: Easy, Medium, Hard, Expert.

Angående den story man följer under karriär läget så börjar du som ett enkelt rockfan från skogen. Men, en dag kommer ett besök från ingen mindre än Djävulen han själv. Du säljer din själ till Djävulen och är nu tvungen att spela varenda låt han ber dig om.

Nu är du tvungen att ta dig igenom och spela på de alla möjliga ställen du kan komma åt. På Fängelsen, sommar fester, och filminspelningar. Tillslut tar du dig upp. Och i en slutlig låt får du möta ingen mindre än Djävulen han själv i en hård duell som går ut på att förstöra så mycket som möjligt för honom. Genom att använda Starpower funktionen, men denna gång "skickar" du över funktionen som förstör för din motspelare.

Under din tid upp mot Djävulen han själv får du möta andra olika spelare i den onda turneringen han har startat som tänker exakt likadant som du.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är enormt roligt och du kan underhålla dig i timmar med det. En fördel är att du såklart gillar musiken genren rock, eller hård rock. Under karriären låser du upp över 50 låtar. + några bonuslåtar. Bland dessa låtar finns även Trough The Fire And The Flames med Dragonforce. Som helt klart är den svåraste låten på spelet.

Du kan underhålla dig så länge tack vare att det finns enormt måna låtval och du vill alltid slå dit rekord på låten, om och om igen.

Betyg till spelet
Spelets grafik är usel. Men eftersom skaparna inte siktat in sig på det så spelar det ingen roll. Det du ska göra är att klicka på de så kallade noterna när de kommer i rätt ögonblick, vilket inte kräver någon grym grafik för att förstå.

Spelkänslan är det första grymma på spelet då du spelar med en egen gitarr. Det motsvarar inte alls en riktig gitarr men du kan spela låtar som du kommer få öva i åratal om du ska kunna klara på riktig gitarr. Men just att spela med en gitarr höjer spelkänslan grymt mycket.

Ljuder är också grymt, vilket verkligen behövs då det är ett musik spel. Det är bra ljud och det hörs då du klara solon. Men även då du missar och misslyckats. Grymt bra ljud, vilket behövs.

Hållbarheten är grymt bra med. Eftersom det finns över 50 låtar att spela och flera svårighetsgradet att välja på tröttnat man inte alls lätt på det.

Grymt bra spel som man inte lessnar alls på. Helt klart värt pengarna du får betala för det. Även om det är en hel del.

Totalbetyg: 8 Ljud: 10 Grafik: 2 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10