Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto: San Andreas

Playstation 2
Grand Theft Auto: San Andreas
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 oktober 2004
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  2019
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Fusk: Multiplayer-buggar

Inskickat av the_Link96 den 14/09 -09 18:58

Hur du utför två buggar i spelet.

1) Hur du flyger (buggar) runt i luften.

Leta reda på en 2-player-ikon och börja köra 2 personer. Åk till ett öppet ställe, utan några hinder. Fuska sedan till dig en Stretch (limousin), eller en annan bil med fyra dörrar. Sen ställer du spelare ett och spelare två på samma sida om bilen, båda spelarna ska stå vid dörren längst bak.

Nu trycker spelare ett på L1 när de står framför varandra. Då börjar de kyssa varandra. Precis när spelare ett trycker på L1, ska spelare två trycka på triangel. När spelare två satt sig i bilen så ska han/hon trycka på gasen. Fram till dess att spelare ett har kysst färdigt luften.

Nu ska spelare ett snabbt sätta sig i bilen, om ni har lyckats kommer du och din kompis flyga (bugga) runt i luften.

2) Hur du skjuter med vapen från bilen.

Även här måste du vara två spelare. Så, leta upp en sådan ikon och kör 2-player-mode. Spelare ett måste först skjuta slut på alla skotten i automat-pistolen (UZI, Tec 9 eller SMG). Gå sedan ut på gatan och ta valfri bil.

När ni har en bil så sätter sig spelare två i bilen, och spelare ett ska fusk till sig en JetPack. Spelare ett tar på sig sin JetPack och går till bildörren bredvid spelare två. Sedan trycker spelare ett på triangel. Om spelare ett lyckas, så har han sin JetPack i bilen. Spelare två ska då backa bilen och spelare ett trycka på triangel igen för att ta av sig sin JetPack. Nu kan spelare ett skjuta från bilen med t. ex. ShotGun. Passar bra om du och din kompis vill vara jagade av polisen.

Observera! Det vapen spelare ett användare innan han tar på sig sin JetPack, är det vapen han kommer använda i bilen. Det fungerar däremot inte med riktigt alla vapen. Om spelare ett hoppar ur bilen, så måste ni upprepa fusket.

Fusket har betyget 6 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 3 kommentarer:

Wowkoden den 17/09 -09 19:26
du kan ju inte va 2 player på det idiot -,.-

Guzzi1997 den 02/10 -09 20:43
Jo! det kan man vif flickvänen kan man det. Men du måste ha henne?

the_Link96 den 07/11 -09 12:47
Wowkoden det är väl du som är en idiot som inte ens vet att man kan köra 2 spelare på SA! -.-

Förresten Guzzi1997 det finns typ 5 multiplayer ikoner runt om världen men du har rätt om att man kan köra med sina flickvänner.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.