Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 oktober 2001
 • Utvecklare
  DMA Design
 • Antal ägare
  694
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 06/12 -07 08:26

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta Grand Theft Auto spelet är det som väldigt många andra, du ska utföra ett antal jobb i varje Stadsdel för att ta dig vidare till nästa.

Den här gången följer vi karaktären Tommy som precis flytt från ett fängelse i stadsdelen intil. Du blev lämnad ensam tll att dö, men nu har Du bestämt dig för att ta dig tillbacka till toppen av allt och göra det mesta du kan för att få din hämnd och din stad!

Du får börja i den första stadsdelen av Liberty City där du får börja jobba hos den minst sagt Egoistiska Tony, men efter ett tag så skickar han vidare dig till några andra killar i stan som visar sig lite respekt för Dig iallafall. Senare tar du dig ifrån Mafian som trodde att de hade dig i ett järn grepp. Du flyr med Mafia bossens Dotter och tar dig till den andra delen av Staden. Där får du börja för gänget vid namn Yakuza, de får du arbete för ett bra tag och du har även de som förbundsförvant en längre tid.

Senare får du ett uppdrag att skjutsa en kille över till den tredje och den sista stadsdelen, där kan du nu också utnyttja dina färdigheter i denna stadsdel.

Vad jag tycker om spelet
Spelet var väldigt bra för att vara det första Grand Theft Auto spelet som släpptes till Play Sation 2. Men Rockstar Games och Rockstar North skulle inte ha varit för ivrig på att släppa spelet utan jobba lite mera på Grafiken på spelet som inte är särskilt imponerande. Man skapligt ändå. Spelet släpptes 2001 vilket är ganska länge sedan.

Men spelet har det man förväntat sig av det som tur är. Annars skulle det blivit en besvikelse.

Betyg till spelet
Grafiken är ju som sagt halvkasst eftersom Rockstar Games och Rockstar North skickade ut spelet så fort efter att Play Station 2 hade släppts. Dom skulle lagt ner mycket mera tid på det så kanske det fått bättre resultat.
Spelkänslan är som vanligt bra på ett Gta spel, du kan ändra kamera vinklarna som du vill ha dem och mycket annat. Det är det näst bästa med både Gta 3 och andra Gta Spel. Ljudet på spelet är bra eftersom det är en helt vanlig Radio i bilen som skapar lite granna av den härliga Spelkänslan. Hållbarheten är alltid bra på ett Gta spel eftersom det finns väldigt mycket roligt att göra. Även fast de kommande Gta Spelen blev bättre.

Det var nog allt men nu är inte Gta 3 alls dyrt så det är värt pengarna.

Totalbetyg: 6.8 Ljud: 7 Grafik: 5 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7