Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto III

Playstation 2
Grand Theft Auto III
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  26 oktober 2001
 • Utvecklare
  DMA Design
 • Antal ägare
  694
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 29/07 -07 20:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Utgivare: Take 2 Interactive
Distributör: KE Media
Kategori: Action
Ålder: Från 18 år
Spelare: 1
Minne: 500 kB
Språk: Engelska

Där var infon nu går vi över till själva spelet. Spelet handlar om Tommy. Tommy är spelaren du spelar. Tommy och hans trogna flickvän går ut och rånar en bank men det är där något konstigt händer. Tommys flickvän skjuter honom! När detta händer är det inte du som spelar utan det är en video som du kollar på. Tommy och hans kompis 8-ball blir såkallade "Busted", alltså att dom blir tagna av polisen. Dom åker lungt till Portland. Portland är den första staden du spelar i och det finns massor av överraskingar där. Men du hinner inte till Portland, utan när du kör på bron så kommer några grabbar och ställer en bomb-timer på bron. Bomben sprängs och bilar brinner upp. Efter att bombens har bombats så är det din tur att spela spelet.

[Vad du gör i spelet]

Allt jag skrev där uppe var inte vad du gjorde utan det var mer så att du visste vad spelets handligt var och det är nu du får veta vad just du ska göra i spelet och framförallt VAD du kan göra i spelet. I Grand theft auto III (3) så kan du bland annat köra bil, buss, båt, och ett ganska tråkigt flygplan som kan flyga i cirka typ 30 sekunder.
Spelet går ut på att du ska göra massor av uppdrag som du kommer att få och för att hitta vägen till uppdragen är det bara att titta på kartan som du kommer lätt att se.
Ibland brukar du ha en telefon som ringer och du kan svara om du vill så kommer du få ett uppdrag.

[Tidigare spel och senare spel]

Om du inte visste det så har ju såklart Gta 1 och Gta 2 kommit ut. Men Gta 1 är i 2D vilket inte är så kul. Det är tvåan också det vill säga att det är dålig spel.

Nu har ju också ännu nyare spel kommit ut. Det är Bland annat Vice city (4) Och San Andreas (5). Dom är riktiga roliga och är i 3D vilket dom andra inte är. Gta3 är också i 3D.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är rätt så bra. Grafiken är verkligen bra. Det finns mycket att göra i spelet vilket gör att Hållbarheten är helt perfekt. Jag menar jag har spelat detta spel i över 3 år tror jag och jag har inte ens tröttnat. Men det pinsamma är att jag knappt har klarat ut spelet vilket jag inte ens har försökt. Men annars så är spelets betyg väldigt bra och betydgen får du veta av mig snart. Det finns massor av radiokanel som du kan använda dig av och massor bra låtar. Om du kör för fort så kan du höra någon mitt i gatan som är helt knäpp skrika åt dig och säga fartdåre eller så brukar dom säga fula ord eftersom detta spel är ju från 18 år.

Betyg till spelet
Betygen går nog inte att kommentera så mycket om.

Grafiken är hur bra som helst. Jag tycker till och med att detta spel har bättre grafik en dom senare spelen som San andreas och Vice city. Men det är nog inte så många som håller med aja en 10:a från mig iallafall.
Spelkänslan är riktigt bra, jag kommer in i spelet hur lätt som helst och jag tröttnar inte jag har massor att göra riktigt kul att se att någon har gjort detta spel och ens kommit på att göra ett sådant spel. Det är ganska roligt att åka ifrån poliserna som är rätt så kassa. Men aja, det är ju inte så kul om dom var för svåra att smita ifrån. Spelkänslan får en 10:a. Ljudet är jätte bra. karaktärernas kommentarer är riktigt roliga att lyssna på. Men dom säger dock för många fula ord men det är ju som sagt från 18 år. Men det är nog mest under 18 år som spelar detta spel. vilket jag också gör. Men vad gör det?
Det är ganska roligt att gå runt med vapen och ljudet till vapnet är också bra. Det är väl inte så mycket musik i spelet men det behövs inte till ett sådant spel. Ljudet får en 10:a. Hållbarheten får en 11:a men det går ju inte därför får den en 10:a. Jag tröttnar aldrig på spelet och det finns ju tusentals grejer att göra. Från att göra uppdrag till att fuska till sig för att kunna flyga med en rolig bil. Riktigt bra.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10