Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFinal Fantasy XII

Playstation 2
Final Fantasy XII
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  23 februari 2007
 • Utvecklare
  Square Enix
 • Antal ägare
  141
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.3

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 09/10 -09 19:13

Det finns väldigt många bossar i Final Fantasy XII. Men den sista är som vanligt oftast den svåraste (i alla fall när det gäller bossar inom handlingen). Så därför tänkte jag nu hjälpa till om det är någon som har problem med den allra sista bossen.

THE UNDYING - HP: 228299 - LVL: 55

Att det inte finns något fält där man ser hans HP, kan göra den här striden inte bara svår utan ganska förvirrande. Du vet egentligen aldrig riktigt vad det är som pågår om du inte är koncentrerad. The Undying kommer omedvetet ge dig ledtrådar till sin HP-mängd genom sitt skyddande handlande.

När bossen är halvdöd kommer den dra upp en sköld som skyddar den från fysiska attacker. Du blir tvungen att använda Magick när det väl kommer till det. Flare, Holy, Scourge, vad du än har. Skölden försvinner efter en viss tid, så använd inte upp all din Magick.

Här är något du kan göra under tiden: Använd Protectga, Shellga och Bubble på varje medlem av din grupp. Detta kommer ge dig en massiv fördel. En annan sak du bör göra är att hålla utkik efter när bossen kastar saker som Faith och Bravery på sig själv. Använd Dispel Magick när detta händer, annars kommer bossens attackkraft att höjas bit för bit.

Majoriteten av The Undying's attacker är ganska episka explosioner som tar skada på alla medlemmar av din grupp. Om man tänker på hur pass mycket episk sprängningsglädje som ligger i animationerna, skulle man kunna tro att bossens attacker kan slita upp ett hål i rymden, men nejdå, vänta dig ungefär 1000-2000 skada till varje karaktär du har med dig. Detta är ingenting om du har Bubble på dig, och speciellt om du har Curaja Gambits på alla.

Något väldigt viktigt att lägga på minnet: Spelet är över, du är klar, och det finns absolut INGEN anledning till att hålla fast vid NÅGOT föremål i ditt Inventory. Använd Elixirs och Ethers som om det vore Potions om du behöver.

När bossen kastar Dispelga, få upp Protectga, Shellga och Bubble igen!

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.