Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDeus Ex

Playstation 2
Deus Ex
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  7 juni 2002
 • Utvecklare
  Ion Storm
 • Antal ägare
  4
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 7

Speltest av niwn

Inskickad av niwn den 26/06 -07 20:32

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel så ska du ännu en gång stoppa Terroristerna från att förstöra USA och deras land. Men den här gången är det betydligt klurigare. Du jobbar med UNATCO. Men den här gången har UNATCO något skumt på gång. Och denna gång är det inte heller bara Terroristerna du kämpar emot. Utan även dom har förbundsvanter. Stoppa dem innan de stoppar dig.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt men även klurigt och svårt i vissa situationer. Spelet går på att så klart stoppa dina fiender. Men denna gång ska man nog hålla koll på sina egna kompisar med. Spelet är väldigt fritt men spelet innan detta var det mera valmöjligheter på. Jag hoppas att det ska komma en uppföljare av detta spel med. Men spelet är värt pengarna och bör köpas.

Betyg till spelet
Spelets grafik är det som jag verkligen vill klaga på. Det är inte alls bra. Det finns inget som är riktigt likt verkligheten på något sätt och inte ens Trailern till spelet är bra gjord. Halvkasst. Däremot spelkänslan är jätte bra. Spelets kamera vinkel är FPS vilket står för First Persson Shooter. När du spelar i FPS ser du bara vapnet framför dig. FPS spel tycker jag alltid har bra spelkänsla. Ljudet på spelet är mycket bra med och pistolskott och andra klassiska ljud hörs mycket bra. Hållbarheten är mycket nära på att bli Strålande. Men nu är det så att spelet innan detta hade mera valmöjligheter vilket ger detta till en 8:a. Men spelet är mycket bra och jag hoppas att ni lägger ner den lilla summan pengar som behövs för att köpa spelet.

Totalbetyg: 7 Ljud: 8 Grafik: 4 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8