Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDestroy All Humans!

Playstation 2
Destroy All Humans!
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  Juni 2005
 • Utvecklare
  Pandemic
 • Antal ägare
  73
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8

Speltest av Zahip

Inskickad av Zahip den 01/01 -06 22:32

Handling / story / vad man gör i spelet
I spelet Destroy All Humans! ska man vara en alien som ska förstöra människornas städer och döda människorna(som man ser på titeln) med olika slags vapen som elpistolen som skjuter el, "Anal Probe" som gör så att människa får en grön stråle på sig, och sen en propp i rumpan så att huvudet sen sprängs och mer olika vapen...
Du kan även åka omkring med ett flygande tefat som du skjuter en stråle med som är väldigt kraftig. Du kan även transformera dig till en människa(du kollar på en människa och håller in rund en liten stund så blir du likadan som den du kollade på...), men du måste läsa deras tankar så att din konsentration(kraften som aliens har för att kunna transformera sig m.m.) fylls upp lite då och då...Efter ett uppdrag måste du åka tillbaka till moderskeppet för att få ett nytt uppdrag. Du får också lite uppgraderinger lite då och då efter uppdrag. För att köpa uppgraderingarna måste du samla ihop DNA. För att få DNA kan du skjuta "Anal Probe" så att huvudena sprängs så att du sen kan ta hjärnan så att du får DNA.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är ett riktigt roligt spel...
Men jag spelar det inte flera timmar i streck, utan plockar fram det lite då och då och spelar en halvtimme ungefär...
Jag har själv inte haft de så länge, men jag tycker redan mycket om det, men det är ändå inget spel som jag kan spela länge utan att tröttna.
Det här är värkligen ett spel man borde köpa!

Betyg till spelet
Grafiken är på topp! Men jag hittar ändå vissa buggar i spelet och vissa små, små grafikfel...Annars ser allt rätt så trovärdigt ut...
Spelkänslan är också mycket på topp, men ändå inte perfekt...Jag vet inte riktigt varför.
Ljudet är bra, ljudefekterna från vapnena är bra, djurens läten är bra(kossorna är ju bara bäst!!), människornas skrik och kommentarer är bra, men varför har dom gjort aliens röster så dåligt(enligt mig)?!Cryptos(huvudpersonen) röst är så rostig och långtråkig utan inlevelse...Det är ju han som är huvudpersonen, så varför har han så dålig röst men människorna så bra?!

Hållbarheten...Jaa...Här har dom gjort ett bättre jobb än med rösterna...Hållbarheten är nog det bästa...

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 7