Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDestroy All Humans!

Playstation 2
Destroy All Humans!
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  Juni 2005
 • Utvecklare
  Pandemic
 • Antal ägare
  73
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 08/07 -05 21:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är rymdvarelsen: Crypto som skickas till jorden för samla DNA. Din föregångare misslyckades med sitt uppdrag eftersom han blev nerskjuten över ett ställe som heter ''Roswell''. Crypto som du är, har bra förmågor som t.ex: Att du har starka psykiska krafter som kan få en kyckling eller någon annan varelse att dansa marengo eller så kan du ju passa på att förvandla dig till en människa. Du har också ett eget UFO-Tefat som du kan flyga. Du samlar också DNA lättast genom att döda folk.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är jätte bra, det jag gillar mest är att använda krafter som att kasta iväg en bil eller att flyga UFO! Det jag inte gillar med spelet är att man måste återvända till moderskeppet när man gjort ett av sina uppdrag för att få ett nytt uppdrag. Men sammtidigt tycker jag det är också ganska bra eftersom man ibland också får uppgraderingar och att man får veta vad man har låst upp.

Betyg till spelet
Grafik 8: Grafiken fick 8:ta för att, jag gillar grafiken på Crypto speciellt där fram för där kan man se att ögonen speglas. Och så är det litte bug-fel ibland men annars tycker jag grafiken är bra. Spelkänsla 8: Spelkänlsan tycker jag är bra för att man liksom får veta hur världen ser ut för en utomjording, det är väldigt bra att skaparna har gjort många coola vapen också. Ljud 7: Ljudet gillar jag t.ex: UFO låtarna som ibland går igång från olika filmer, men ibland tycker jag inte om kossorna säger Muuuu. Hållbarhet 9: Jag vill spela spelet hela tiden men jag tycker att det saknas vissa saker: som att det borde ha varit litte flera utomjordingar.

Totalbetyg: 8 Ljud: 7 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8