Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inCold Winter

Playstation 2
Cold Winter
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  05/11/2005
 • Utvecklare
  Swordfish Studios
 • Antal ägare
  8
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.5 8

Speltest av IverZon

Inskickad av IverZon den 13/12 -05 19:45

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelets introfilm börjar med att en amerikansk kille blir till fångatagen av några kineser. Han körs med båt till ett fängelse där blir han torterad och sedan inkastad i en cell. Den spelare man nu är inte han som jag berättade om tror jag. En tjej vid namn Kim kommer och räddar den spelare man ska spela med. Spelet handlar alltså om att ta sig från olika ställen och det är ju liksom ett skjutspel, så det är vapen och krig det handlar om.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är faktist ganska så bra, men det som är att det är väldigt, väldigt blodig och våldsamt. Grafiken är ju helt otroligt grym alltså, vapnena är designade som på riktigt och låter som på riktigt också. Ljudet är också väldigt bra. Spelkänslan är vad jag tycker sådär. Det som är att det är så våldsamt så kan man få den där känslan att det går över gränsen, men om tänker så är den ändå skön överhuvudtaget. Man kan öppna alla skåp, kasta allt från små stekpannor till stora tunnor och mycket mer sånt. Hållbarheten på spelet kan ju vara helt okej. Nu är det så att det är inte jag som har spelet tan min kompis, men har spelat lite själv. Är man den typen att man gillar våld, så är hållbarheten hög, men för mig är den sådär.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra och allt som finns i spelet är väldigt verkligt så det får faktist en 10a.
Ljudet är också väldigt bra gjort om man nu bara tänker på det, så det får en 9a.
Spelkänslan för mig som jag berättade förut är kanske det att det är lite väl våldsamt, men det är rikirgt sönt med sånt man kan göra inom krigens värld, så det får en 7a av mig.
Hållbarheten är hög om man gillar blod, krig, vapen och sånt. Av mig får den en 6a, men om du gillar sånt så skulle du säkert ge den en 9a eller 10a, men av mig så får den en 6a

Totalbetyg: 8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7