Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRidge Racer Revolution

Playstation
Ridge Racer Revolution
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
 • Utvecklare
  Namaco
 • Antal ägare
  9
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 6.3

Speltest av C8faup

Inskickad av C8faup den 20/09 -05 11:01

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om att man ska köra bil och vinna ibland känns det roligt och ibland inte. Du ska välja en av 4 bilar och dina 15 motståndare har resten. Det finns 3 svårighetsgrader, easy, normal och hard. Du kan låsa upp andra bilar, dina motståndare har 11 st av dem. Om du vinnar alla svårighetsgrader med en bil får du inga andra bilar, du måste vinna med alla dina 4 bilar innan du får låst upp en annan bil.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker om vissa körspel som WRC4 men inte so mycket om det här men ändå tycker jag det är roligt. Jag tycker det är roligt för att man ska köra (annars inte). Man ska driva på mycket men inte för mycket då får du sladd på blien far runt och du måste nästan ta om banan (om du ligger någonstans vi 10 - 16 så då måste du ta om).

Betyg till spelet
Grafik: grafiken är nog rätt bra, om man tycker om att köra så här lite överdrivet så är grafiken rätt sp bra.Spelkänsla: spelkänslan är inte så bra den inte för om man älskar att köra så är det jätte bra spel att köra, för ibland känns det som att vara inne i bilen.Ljud: ljudet är nog lite bättre än grafiken för att drar man på för mycket på gasen kommer inte så super ljud ut men det är helt O.K.Hållbarhet: spelet håller mycket bra.

Totalbetyg: 6.3 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 5