Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims: Historier från en öde ö

PC
The Sims: Historier från en öde ö
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  7 februari 2008
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  26
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 7.8

Speltest av Twiggi

Inskickad av Twiggi den 15/04 -09 11:55

Handling / story / vad man gör i spelet
I Historier från öde ö får man spela antingen i friläge (det vill säga inte i den speciella historien) eller så kan man spela i Skeppsbrten och Singel där man får välja Jessicka eller David att spela medans det kommer utmaningar och uppdrag.

Antingen kan allt gå åt skogen eller så kan du hitta din sanna kärlek, allt är upp till dig!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är hyffsat, inte det bästa men ok. Anledningen till min motivation är för att om man inte spelar i berättelsen (skepsbruten och singel) så är det ganska tråkigt eftersom det inte finns så mycket att göra. Däremot i berättelse läge är det alltid kul att spela eftersom man måste göra allt för att kunna gå vidare i spelet och man får massa fördelar när man sen är färdig.

Men som sagt håller det inte i si när man ska "skapa sin egen historia" vilket jag tycker skulle vara något helt annat än bara spela vanligt som man gör i det vanliga The Sims.

Betyg till spelet
Grafik
Jag tycker grafiken är bra för ett dataspel så alltså ger jag den en 8.a. Det är många fina detaljer och jag gillar det.

Spelkänsla
Anledningen till en 7.a är för att jag gillar verkligen berättelse läget men jag hade praktiskt taget slängt bort spelet ifall det bara hade varigt ett vanligt Sims spel på en öde ö.

Ljud
Ljudet tycker jag är bra! Man hör vågor man hör svichandet när man spetsar en fisk. Jag ser ingen anledning till att ge ljudet något annat än en 10.a!

Hållbarhet
Som sagt håller inte spelet i sig p.g.a. det dåliga friläget. Därför får spelets hållbarhet bara en 6.a. Trots att ja har ominstallerat spelet många gånger bara för att få spela i berättelseläget skulle jag nog ändå köpa det om jag visste hur det var. Som slutsats tycker jag nog ändå att spelet är bra men skaparna skulle kunna gjort ett antal saker bättre.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7