Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Jorden runt

PC
The Sims 2: Jorden runt
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  4 september 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  288
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8

Fler fusk

Fusk

Inskickat av sweboy den 03/10 -07 14:57

Du kanske inte har något roligt hemma och göra med dina simmar. Och bara sitta framför tv:n hella dagarna och inget nytt händer. Gör så att tryck på telefonen och ring en taxi vet ja! Och åk med dina simmar till etsåtiska ställen där du kan njuta av solskenet och bara simma i vattnet och dansa roliga danser med dina andra simmar som bor på ditt hotellet. Och kasta yxa och ha kul med dina simmar! Och inte bara sitta framför tv:n kom igen! Stick nu direkt och flyg till kina eller något annat ställe och lära dig mer yoga, och meditera. Och ha kul! :D

---------------------------------------------

För att kunna komma utomlands så ska du göra så här: Tryck på telefonen och ring en taxi, och sen så väljer du att du vill åka med. Och sen så åker du till flygplatsen där flygplanet väntar på dig. Och sen så är det bara att bestämma sig vart någon stans i världen man ska åka. Till den varma solstranden eller något annat ställe. Och sen så ska du ju ha kul med dom andra simmarna som åkte med också. Så att du har nått att göra och inte bara sitta på en stol och läsa en bok.

---------------------------------------------

Här får du en guide hur man gör en inre "wal". När simmen gör något som den inte kunde göra innan så får simmen som en extra muskel som försterker kraften som heter "wal". Telexempel när din sim teleporterar sig så ska du ha tre i fysik och 3 i logik. Och sen så ska du träna med yoga och meditera så läng du har tid. Och sen till sist så når simmen den inre "walen".

Lycka till med teleporten!

---------------------------------------------

The Sims 2 Jorden runt - låt dina simmar komma bort från vardagen och ta dem med på spännande resor till tre exotiska resmål!

Ta det lugnt på en frodig tropisk ö, campa på en välkänd bergstopp eller utforska kulturen i fjärran östern. Dina simmar kommer att uppskatta alla nya aktiviteter som gör att de känner sig utvilade och föryngrade. Förvandla dem från klumpiga turister till smarta världsresenärer, då de lär sig nya traditioner så som lokala hälsningar, danser och mycket mer som de kan ta hem och lära sina vänner. Packa resväskan för en drömresa!

---------------------------------------------

Sen när du är färdig, och installerat spelet så trycker du: Spela. Sen efter datorn laddat upp så klickar du på en av dom städerna som kommer upp, Skönköping, Veronavik och Uddaholm som du kan välja på. Sen när du valt en utav dom städerna så kan du först köpa ett hus, det är det enklaste. Sen så är det dags att göra en sim, eller en hel familj. Då klickar du på den stora knappen som heter "Skapa familj" inne i ett kvarter sen klickar du på den igen. Och då efter den laddat upp, så väljer du ett efternamn som din familj ska heta. Och sen efter du skrivit in efternamnet så finns det en människa med ett + över sig klicka på den. Då väljer du vad han eller hon ska heta, sen väljer du vilken form simmen ska ha på huvudet, frisyren och ögonfärgen, klädd still och hur han eller hon ska vara, mycket trevlig eller otrevlig, aktiv eller oaktiv. Sen när du gjort klart den simmen så kanske inte orkar göra några mer simmar, då godkänner du simmen och går ut till kvarteret. Och flyttar in till ett hus, sen så bygger du, målar och mublerar så som du själv vill att det ska vara. Sen så får du sköta om din eller dina simmar åters noga så att det inte dör! Fast efter en lång period så dör dom. Men dom dör inte om du skriver in aging off i fuskrutan. Som du tar upp med hjälp av skift, ctrl och c.

---------------------------------------------

Som vanligt, att du tar upp fuskrutan med hjälp av "skift+ctrl+c" (samtidigt) glöm inte det. Och då kommer det upp en lång, vit ruta, högst upp. Och i den rutan så skriver du in dom här koderna:

TeleportOfYoga = Du kan teleportera dig med yoga.
TeleportOfMeditions = Du kan teleportera dig med medition. (Meditera).
BoolProp TestingCheatsEnabled Dream life on = Du kan uppfylla din sims största önskning, gå in på "Dream life" som du hittar när du är inne hoss en familj till höger, längst ner och det är ett stort "W" klicka på den och sen så klickar du samtidigt på skift+ctrl+c, och i den rutan så skriver du BoolProp TestingCheatsEnabled Dream life.

---------------------------------------------

Om du vill veta hur man får hembiträde eller trädgårdsmästare gör så här då: Du klickar på en telefon med mussen sen klickar du på service sen så ringer du till hembiträdet eller trädgårdsmästaren. Och säger ja, för om du säger nej så kommer dom inte till dig och hjälper dig.

Om du vill veta hur man får ambitionspoäng gör så här då: Du uppfyller dina simmars önskningar, som är under "Behov" och sen så efter ett tag så blir din sim vit (då är din humörmätere ful) och glad sen så kan du köpa en kärlekspool som kostar 30.000 poäng, och det finns också många andra pryllar som du kan köpa för dina ambitionspoäng.

Om du vill träffa aliens gör så här då:
Du köper det stora teleskopet och sen så klickar du på den med mussen, sen så klickar du på den, sen så kommer alternativet "stjärnskåda" klicka på den. Och du måste ha ganska många poäng innan. Och sen efter (22.00 - 02.00 någon stans där på natten så kommer dem. Och sen när du kommer ner så är du gravid. OBS! Det går bara med killar!

Om du vill veta vart man kan ha myspys:
I sängen (Kräver The Sims 2.)
I bubbelpoolen (Kräver The Sims 2.)
I provrumet (Kräver The Sims 2.) "På en almän tomt".
I hissen (Kräver The Sims 2 Arbetsliv.)
I bilen (Kräver The Sims 2 Nattliv.)
I fotografi rummet (Kräver The Sims 2 Nattliv.)

Till dom här tipsen och tricksen så behöver du koden "maxmotives". Du tar upp fuskrutan där du skriver in det med: Skift+ctrl+c.

Om du vill bli befodrad gör så här då:
Du skaffar många vänner och du ska ha fullt i alla färdigheter sen när du har gjort det så är jag garanterad på att du blir chef efter några dagar.

Om du vill ha fullt i matlagning gör så här då:
Du klickar på en bokhylla och sen klickar du på läs om... då väljer du matlagning. Sen läser du så länge du vill så efter några dagar så har du fullt i matlagning.

Om du vill ha fullt i teknik gör så här då:
Du klickar på en bokhylla och sen klickar du på läsa om... då väljer du på teknik. Sen läser du så länge du vill så efter några dagar så har du fullt i teknik.

Om du vill ha fullt i karisma gör så här då:
Du klickar på spegeln och klicka sen på öva på tal sen övar du så länge du vill så efter några dagar så har du fullt i karisma.

Om du vill ha fullt i fysik gör så här då:
Du klickar på en gymmnastik tränar grej sen klickar du på träna sen tränar du så länge du vill så efter några dagar så har du fullt i fysik.

Om du vill ha fullt i logik gör så här då:
Du klickar på ett teleskop sen klickar du på titta i eller stjärnskoda, sen tittar du i teleskopet så länge du vill så efter några dagar så har du fullt i logik.

Om du vill ha fullt i kreativitet gör så här då:
Du klickar på ett piano eller på ett stafli sen klickar du på spela eller så klickar du på att måla så efter någon dag så har du fullt i kreativitet.

Om du vill ha fullt i städning gör så här då:
Du klickar på en bokhylla och sen klickar du på läsa om... då väljer du på städning. Sen läser du så länge du vill så efter några dagar så har du fullt i städning.

/ sweboy

Fusket har betyget 5.47 (10 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 13 kommentarer:

shotgun den 03/10 -07 22:19
bra fusk kan man ha bra användning för

Marytottins den 05/10 -07 16:56
Vad är "wal"? snälla berätta! Annars fattar inte jag det här fusket! //Marytottins

fuskarennr2 den 05/10 -07 19:56
wow det visste jag inte. förresten funkar det bara till Jorden runt eller till alla om nån vet kan ni väl skria ett brev? Tack på förhand Fuskarennr2

LillaEllen den 07/10 -07 09:33
coolt men vad är wal?? är det när  man blir så duktig på att meditera de bara går eller??

znor9 den 08/10 -07 16:31
jag tror det går på alla andra simssplel

fuskarennr2 den 08/10 -07 19:13
säkert? jag ska testa. Jag säger till om det går!

Super_adam den 10/10 -07 21:29
Att nå sin indre "Wall" är att kontrollera sitt fokus och väldigt få är konsentrerade nog för att kunna denna konst...

Wal skulle jag säga var fel aktigt eller ett stavfel...

Einebrant den 01/01 -08 15:37
Jag vet fler ställen att ha myspys  XP

Hockeytjejen den 11/01 -08 15:51
var kan man fler ställen att ha myspys på då??

baby97 den 21/03 -08 22:00
Men man kan änvända koder för att komma upp i höga poäng :0

c_s den 05/06 -08 17:35
Teleportofyoga och teleportofmeditions funkar inte

Falckan den 05/07 -09 16:07
vill bara säga att man kan ha myspys i bastun också för er som har det :)

jompis den 26/07 -11 21:25
i hängmattan kan man också ha myspys

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.