Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket

PC
The Sims 2: Glitter & Glamour - Prylpaket
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  31 augusti 2006
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  310
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Kike_Man97 den 02/03 -09 13:41

Hur du sparar dina rikedomar om familjen håller på att dö ut.

Om du bara har en gamling i huset och är rädd för att dina rikedomar kommer försvinna och allt du har jobbat så hårt för. Då ska du gifta dig med en annan vuxen eller ringa adoptionstjänsten. För att ringa adoptionstjänsten tar du telefonen och trycker "Service" sedan väljer du "Adoptionstjänsten". När du får välja vilken ålder barnet ska vara i så ska du välja barn. För om din sim dör och den nya familjemedlemmen fortfarande är ett barn så kommer socialen och tar ditt barn.

Sedan är det bara adoptera eller skaffa egna med tonåringen så håller man på så i ett evigt kretslopp.

Vilket jobb som ger mest pengar.

När du har fått alla befordringar så är det faktiskt idrottsjobbet som ger mest pengar. Man måste ha tränat fullt på fysik, karisma och logik men man får 3000:- i lön. Lönen är bara en liten del, för ibland kommer en fråga som man måste svara rätt på. Då får man 40.000:- + lönen. Idrott är rätt mycket bättre än de andra jobben.
__________________________________

Hur du blir rik snabbt utan att fuska.

Gör en familj med sen sim som är singel, eller flera singel simmar. Börja med att köpa det billigaste huset som finns i kvarteret, sedan så ska ingen av simmarna skaffa jobb. Du väntar tills det kommer några besökare. Då ska du börja prata och skämta med dem, och så kan du vara charmerande. Det gillar den andra simmen.

När du har charmat kommer relationmätaren sjunka eller stiga. Därför bör du vänta med att göra det tills mätaren visar minst 20 i den breda visaren.

När du har charmat tillräckligt mycket så kan du börja kramas romantiskt, sedan kyssa hand och efter hand kommer det mer och mer romantiska saker. Men du får absolut inte ta de nya alternativen förrens du har fått rätt mycket relation med den andra simmen, annars kan det hända att den simmen inte gillar det och blir arg. Då sjunker relationen mellan er.

När relationmätaren visar 65 (med den stora) kan du försöka fråga om den andra simmen vill flytta in. Det är bäst att vänta tills 70, för att vara säker på att han/hon flyttar in. Om hon/han åker hem då du inte hunnit på en dag, så är det bara bra. Då ringer du han/hon nästa dag efter 07.30 för då har han/hon vaknat och när simmarna träffas har relationmätaren stigit en hel del.

Det beror på att simarna har längtat efter varandra men om den inte har stigit så måste du fortsätta att jobba till simmarna blir så förälskade i varandra så kärleksmätaren stiger av sig själv. Sedan när hon flyttar in så ta med alla hennes familjmedlemmar för då tar hon/han med sig hela familjens budget. Annars tar hon bara med en del av den om det är bara hon som ska flytta. När de har flyttat ihop så kan du göra slut med henne genom att vara otrogen till exempel kyssa en annan sim. Sedan kan flytta bort den familjen genom att ta tidningen eller datorn och välja hitta en egen lya så får man välja vilka simar man vill ha med sig.

Det är det garanterat bästa sättet att bli rik på, men det bero på hur rik den simmen man blir ihop med är.
_____________________________________________

Hur du återupplivar en död sim, om inte liemannen tagit honom/henne.

Gå fram till liemannen och tryck på honom och välj "Be om överlevnad". Då tar liemannen fram en mobiltelefon och pratar lite, sedan strålar han fram en blå sak i handen. Han ställer händerna bakom ryggen så ska du gissa i vilken hand han har den blå saken. Om du gissar rätt återupplivas din sim.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.