Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inRollerCoaster Tycoon 2: Wacky Worlds

PC
RollerCoaster Tycoon 2: Wacky Worlds
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  8 mars 2003
 • Utvecklare
  Atari, Frontier
 • Antal ägare
  41
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.3

Fler fusk

Tips

Inskickat av Tollecool den 07/01 -07 01:02

Roller Coaster Tycoon 2: Wacky Worlds
Tips - Trix


Ett smart sätt att känna pengar på och att få din besökare på högsta glädje nivån är att vid en attraktion sätta din kö gång nära intill in utgång. Om attraktionen är tex en berg o dalbana kommer många besökare att vilja åka den desto närmare du har din kö ingång från din utgång desta större chans är det att de åker den igen, och då kännar du mer pengar om du har biljtetpris, och du får även gladare och nöjdare kunder, detta funkar på de flesta attraktioner.


Ett till smart sätt att känna pengar på är att du bygger upp ett tex popcornstånd, du har normal pris och folk köper, efter att de nu ätit av dina popcorn blir du törstiga, bygg därför ett läskstånd nära ditt popcorn stånd och höj priset på ca 30-40 öre, du kan även bygga en toalett i närheten och ha pris 10 öre, gör så här på fler ställen i din park och du kommer få in en hel del pengar.


Du ska alltid bygga en informationskiosk precis vid dina entrèr till parken. Detta kommer du få massor av pengar av. Folk vill ju ha information om nöjesfältet de ska va i, så ha därför alltid en informations kiosk vid entrèn, och helst gångar runt om den för informationskiosken har ju 4 köp luckor.


Det är ganska bra att ge ett första gott intryck till dina besökare därför ska du ha en god utsmycking i din park detta menas med att ha goda och fina parkområden, dina besökare blir gladare av parkområden.
har du ett snyggt välkommnade med fina träd o blommor osv vid din entrè så blir de flesta av dina besökare glada med en gång.Mvh// Tollecool

Fusket har betyget 8.5 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.