Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inHarry Potter och Fenixorden

PC
Harry Potter och Fenixorden
 • Genre
  Äventyr
 • Releasedatum
  29 juni 2007
 • Utvecklare
  EA Games
 • Antal ägare
  112
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Twiggi den 16/07 -08 23:41

Om du vill ha lösenordet till portättet som säger att du ska hitta en elev som varit på Hogwarts i 50 år så ska ni gå till Myrtels toalett. För då kommer det spelas en film och så får du lösenordet.

Snapes hemläxa är svår att hitta men man kan hitta den längst bak i bibloteket, så var det iallafall för mig men jag tror att man måste göra det i någon konstig ordning.

Ett tips om du vill ha lösenordet till portättet i bibloteket som säger att han vill veta rubriken på The Daily Prophet ska du gå till stora salen och kasta Wingardium Leviosa på uggle saken som står framför bordet nära troffé rummet, då kommer en uggla flyga och släppa Daily Prophet på golvet men det måste man också göra i någon konstig ordning.

Sen ett tips till, i stora salen på samma uggle grej kan du också kasta Incendio för då kommer det fram svävande ljus men du kan också kasta Depulso så försvinner himlen.

Sen på behållarna som innehåller kristaller för elevhemspoängen kan man kasta Depulso på så kommer det komma upp flaggor i taket. Vilken färg det blir beror på vilken behållare du kastar på.

Sen mitt sista trick är att kasta Acio på ett snöre vid brasan i stora salen, då kommer det örn-statyernas behållare att tändas.

Fusket har betyget 7 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.