Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGlobetrotter 2

PC
Globetrotter 2
 • Genre
  Pussel
 • Releasedatum
  12 Juli 2001
 • Utvecklare
  Vision Park
 • Antal ägare
  111
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.7

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 25/08 -05 10:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Globetrotter 2 går ut att man ska vara antligen en kille eller tjej som ska försöka få presidentsposten i Globetrotterklubben. För att få den posten måste man utföra uppdrag som gör att man för olika ''stjärnbitar''. I början behöver man bara en stjärna uppfylld sen behövs fler stjärnor. Man får fler ''stjärnbitar'' beroende på klassifceringen på uppdraget, ju svårare uppdrag destå fler stjärnbitar. Man får åka runt jordklotet med olika fordon för att göra sina uppdrag och på varje ställe finns en Globetrotterklubb. Man ska oftast fota olika kända saker t.ex. JFK:s Grav. Man får också köra ett jeeprace där man kan tjäna storkovan om vinner mm. Man kan tjäna pengar genom att arbeta, och naturligtvis så får du pengar när du klarat uppdraget. Man får olika saker när man kommit så långt t.ex en klocka. Det finsn dessutom olika saker på vägen där du kan satsa pengar och d uka nköpa saker i affärerna.

Vad jag tycker om spelet
Globetrotter är ett roligt spel där man ska åka jorden runt för att få presidentposten på Globetrotterklubben. Spelet är lärorikt för man får bla. fota riktiga kända saker, och arbetena är baserat på det riktiga livet.
Du ska försöka åka jorden runt och klara dina uppdrag så fort som möjligt, för spelet är tidsbaserat. Spelet har ett eget highscore där det finns programmerade highscores som man ska försöka slå.

Betyg till spelet
Det är en bra grafik som är väldigt bra detaljerad. När du väl spelar spelet kommer du in i spelet och det känns som om man skulle kunna spela hela dan. Ljudet är inte särskilt bra då, men det är väl godkännt. Spelet är väldigt lockande och kul när det väl flyter på, men när man får stopp så tappar man lusten och man orkar inte plocka fram det igen.

©Henok_7 2005

Totalbetyg: 6.5 Ljud: 5 Grafik: 7 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 8