Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inColin McRae Rally 3

PC
Colin McRae Rally 3
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  13 juni 2003
 • Utvecklare
  Codemasters
 • Antal ägare
  103
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 8.4

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 12/11 -08 23:33

Handling / story / vad man gör i spelet
Äntligen, det har kommit ut återigen! Detta är det tredje spelet i serien Colin Mcrae Rally 3. Det är ganska mycket bättre men det finns väl inga jättestora förbättringar.


Det här spelet går alltså ut på att du ska vara Colin Mcrae och ta dig an en och annan motståndare under alla lopp. Du kan välja svårighetsgrad och om det blir för svårt kan du alltid gå till övnings läge. Med övnings läget kan du köra alla banor som finns och du utmanar dig själv genom att det går på tid.
Men det finns ett annat läge också. Detta kallas Championship. Då kanske ni fattar vad det är. I detta läge kör ni återigen på tid men nu så kan du vinna uppgraderingar och andra bilar men också banor. När du låser upp nya banor så får du köra dom. För att låsa upp dom i övnings läge så måste du klara dom. Ett jättebra spel!!

Jag hoppas att ni får lika mycket nöje av att läsa det här speltestet som jag fick av att skriva det.

Vad jag tycker om spelet
Vad jag tycker om spelet är att det är underbart! Det enda dåliga är grafiken men det är inte mycket att jämra sig över eftersom dom andra kategorierna gör upp för det.

+ = Spelkänslan, ljudet och grafiken.

- = Grafiken!! Den är riktigt! Jag tycker nästan synd om dom som gjorde det här spelet, eller snarare dom som gjorde grafiken. Visst, det är ett gammalt spel men jag trodde inte att vi var såhär långt efter i kategorin grafik..

Men i vilket fall som helst är det ett mycket bra spel som jag kan rekommendera till väldigt många. Detta spel rekommenderas till följande: Alla som gillar bilspel, adrenalin och världens (enligt mig) bästa spelkänsla!!

Betyg till spelet
Gafiken i det här spelet är inget särskilt. Detta är nog det sämsta jag NÅGONSIN sett på ett spel. Det är mycket bra grafik på vägen men det är det enda med grafiken som är bra!
Skogen = Urusel.
Bilar = Bättre men inte mycket.
Det är mycket synd eftersom det är ett sådant bra spel annars.
Men jag kan bara ge grafiken en 4 eftersom den är så dåligt.

Spelkänslan däremot är den tredje bästa jag sett hittils. Dom enda spel som överskådat detta är CS (Counter-Strike) och Halo-trilogin. Eftersom jag är en Gamer så kan ni kanske förstå att spelkänslan i det här spelet är mycket, mycket bra!! Det enda som vore rätt är att ge spelkänslan en klar 10!!

Ljudet i det här spelet är mycket skönt. Det låter extremt bra när man kommer ut ur en kurva och sedan drar på för att höra ljudet stegra som en vild mustang ute på prärien! Därför vore det enda rätta återigen vara att ge en 10 på ljudet.

Hållbarheten är också mycket, mycket bra i det här spelet. Du kan sitta uppe i flera timmar och spela, spela och spela. Och sedan nästa dag när du kommer hem så kan du sätta dig framför datorn och spela igen. Därför kan jag ÅTERIGEN bara ge denna kategori en 10!!

Eftersom detta var ett av dom bästa i kategorin spelkänsla (enligt mig) så vill jag verkligen ge detta spel en 10 (Ljudet och hållbarheten är också mycket bra men inte lika bra). Men det kan jag inte eftersom grafiken i det här spelet är uruselt! Detta är mycket synd och jag hoppas att det kommer att fixas tills nästa spel kommer ut!!

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 4 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10