Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBygg flygplan med Mulle Meck

PC
Bygg flygplan med Mulle Meck
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  3 december 2000
 • Utvecklare
  Levande Böcker
 • Antal ägare
  410
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.7 4.7

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 31/01 -07 20:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Precis som i alla andra Mulle Meck-spel ska man bygga saker. Denna gång flygplan. Mulle har flyttat in i ett gammalt flyghangar som innehåller några få flygplansdelar, som t.ex en motor, bensintank etc. Mulle ska också utföra en mängd olika uppdrag åt sina vänner, bland annat kartfotografering, sätta ut antenner resa cirkustält mm. Ibland får du fler delar när du klarar uppdragen. Och då och då får du radioanrop om att du fått fler delar att bygga med.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker inte spelet är bra. Det är bara kul om man är sex till åtta år. Uppdrag som att dela ut tidningen får man göra massvis med gånger och dessutom är många av Mulles vänner nästan aldrig hemma. Ibland är det svårt att direkt fatta vad man ska göra i olika uppdrag. Och ibland kan Mulle och hans vänner bli väldigt irriterande.

Betyg till spelet
Grafiken får 5/10, den är ganska snyggt tecknad, men att planet är i 3D drar ner betyget ytterligare. Spelkänslan får 4/10, spelet kan vara väldigt overkligt. T.ex att man kan ha ett badkar eller en säng som flygplanskropp. Ljudet får 6/10, det är nästan det enda som är bra, man kan höra planets motor, vinden, när planet krashar. men det jag har spelat spel med bättre ljud. Hållbarheten får 3/10, man tröttnar redan efter en och en halv omgång. När man gjort klart alla uppdrag återstår bara att bygga plan, flyga runt och landa vid nästan permanent tomma hus. Så "Bygg flygplan med Mulle Meck" är nog roligast om man är under åtta år.

Totalbetyg: 4.5 Ljud: 6 Grafik: 5 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 4