Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBygg bilar med Mulle Meck

PC
Bygg bilar med Mulle Meck
 • Genre
  Barn
 • Releasedatum
  28 november 1997
 • Utvecklare
  Levande Böcker
 • Antal ägare
  610
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.9 4.2

Speltest av Stegosaurus

Inskickad av Stegosaurus den 10/02 -07 18:32

Handling / story / vad man gör i spelet
I "Bygg bilar" ska du hjälpa Mulle att bygga bilar av både alla möjliga och omöjliga delar. Sätt på en bensintank, motor och ett batteri. Och sen kan du sätta på olika delar som kaross eller prydnad. Med bilen kan du utföra olika uppdrag åt Mulles vänner, som att hämta Figge Ferrums hund som envisas med att rymma, plocka ner Mia Minardis katt från ett träd mm. Då och då får du fler delar att bygga med. Och dessutom kan du plocka upp delar från vägen eller få dom av folk som du drar upp ur lera. Det finns också olika typer av terräng längs vägen, så ibland måste du ha bättre däck, starkere motor eller rent av en lättare bil.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att "Bygg bilar med Mulle Meck" är lämpligt från sex till nio år. Annars blir det ingen utmaning. Det är jobbigt att många likadana uppdrag måste göras flera gånger. Man tröttnar fort, och kan klara spelet på ganska kort tid. När alla uppdrag är gjorda återstår bara att hämta Figges jobbiga hund, och såklart bygga fler och fler bilar.

Betyg till spelet
Grafiken får 5/10, den är ganska snyggt tecknad. Men bilen är i 3D och ser inte särskilt snygg ut.
Spelkänslan får 5/10, det är ganska verkligt med det varierande väglaget. Och kor/getter som blockerar vägen. Men delarna är för overkliga, till exempel kan man ha en lampskärm som hjul!
Ljudet får 4/10, bilen låter illa, och man blir less på att hela tiden höra Mulle eller hans vänner prata.
Hållbarheten får 2/10, man tröttnar nästan efter första omgången. Figges hund blir extremt irriterande efter ett tag, och man kan i slutändan bara bygga bilar och köra runt, runt. Vilket blir väldigt enformigt i längden.

Totalbetyg: 4 Ljud: 4 Grafik: 5 Hållbarhet: 2 Spelkänsla: 5