Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires II: The Conquerors

PC
Age of Empires II: The Conquerors
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  15 september 2000
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  859
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 7.8

Fler fusk

Tips: Blandade tips

Inskickat av gta89 den 02/01 -06 22:19

Behöver du hjälp med att bygga en bana?

Då ska du börja med det underlägg det du vill ha. Och senare bara göra träd. Men sen ska du göra vatten. Gör ljust vatten i början och sen gör bra lite mörkare. Du märker hur fint det blir efter. Men det kan vara först lite svårt. För det kan ju bli för mycket vatten och liten ö. Men då ska du bara göra liten ö med lite skället, träd och kanske en jaguar. Och om ni vill veta hur man gör vilda djur och sånt. Ska ni få veta det nu. Du tar på ”GAIA” i spelare. Och på gubbar så trycker du på bokstaven J. Och sen ska du bara göra hus till dig och dina fiender. Sen kan du vila lite. Och ta och gå och dricka lite om man blir lite trött på att trycka i spelet så att det blir en massa hus. Så gör det... Efter det kan du bygga andra saker och så. Det var det jag kunde säga om det. Men guiden/fusket är inte slut ännu =)


Hur man klarar av banan: Vindland saga eller vad den hette nu igen,..?

Du börjar i dark age. Du har en hjälte när du börjar. Han heter Erik the Red. Göm honom i ett hörn av banan. Bygg en barrack, Sen fyra hus. Gör senare fem stycken villager. Gör så att dom hämtar fisk alltså mat. Efter fisken är slut kan du genast uppgradera till feudal age. Hugg guld när du är klar med feudal age. Du märker genast att en mäster varg attackerar! Men du ska bara använda 10 - 15 soldater. Förutom dina berserk och din hjälte förstås. Sen ska du bara utrota alla vargar. Då kan du använda din hjälte. Senare i spelet/banan kan du uppgradera till Castle Age. Bygg snabbt en transport skepp. Använd den till att åka till grönland när du har 35 berserk. Bygg minst 5 transport skepp. Bygg sen tio war galley och uppgradera till galleon. Attackera då dom grönas slott med dina berserk. Ta eld på alla slott också. Men först och främst förstör deras båt hamn med dina galleon! Sen blir du deras vänner! Men sen kan du ta dit fem stycken av dina villager. Bygg du en båt hamn någonstans. Så du kan komma till dom lila. Sen får du ta reda på resten själv för jag ska ju inte heller berätta allt :P

---------------------------------

Behöver du hjälp med standard game? Så är du helt rätt!

Du börjar antingen med en häst eller en eagle-warrior. Så du ska utforska lite med den.

Du börja med tre eller fyra villager. Men bygg två hus först med en gubbe. Senare en lumberjack. Ta alla får som du har hittat och sen ta mat ifrån dom. Uppdatera senare till Feudal Age. Och sen Bygger du tre farmer. Och sen måste du uppgradera till mera liv till dina villager. Som heter "loom". Efter du har gjort det ska du bygga en barrack. Efter det så ska du bygga en mining camp. Och bara ta guld. Sen kan du ta och börja med sten. När du har råd så ska du uppgradera till Castle Age. Bygg två stable och en archery rang. Genast efter det så ska du börja med att bygga slott när du har råd med sten till ett. Bygg inga onödiga saker typ som tre stycken av barrack jätte nära. Men genom att bygga ett slott så krävs det 650 i sten.

Tips hur du ska bygga ett slott snabbare!

1. Bygg fem till åtta villager.

2. För att du ska få mera sten snabbare

3. Gör det snabbt i Castle Age!

4. Uppgradera så fort som möjligt till Imperial Age!

5. Gör en massa outpost så att fienderna bara just attackerar dom...

6. Gör aldrig om några gubbar exakt som innan för då vet du ju att dom förlorar

7. "OBS" Om det inte är en stor armé.

---------------------------------

Behöver du hjälp med banan: Attila the Hun 1? Så är du rätt =) !

Du börjar med en outpost och sen kommer Attila och Bleda ridande… Därefter så får du Attila och då blir Bleda din fiende! Döda honom men följ inte efter honom. För då får han bara en massa med hjälpare! Men rid halvvägs dit han rider.

Sen när du har dödat honom så får du ett towncenter och massa villager. Bygg fem stycken villager. Efter det så ska du bygga jätte många farmer! ”OBS” Du måste ha råd med jättemycket skog.

Efter allt har börjat på redigt så kommer dom gröna attackera det lilla stallet som du har åt vänster du kanske inte upptäcker det i början. Men du måste bygga en blacksmith och massa scout cavarly så kan du nog försvara dig men du måste uppgradera alla saker I blacksmithen. Om du gör rätt så kan du förstöra de grönas towncenter!:) Men var försiktig... Det gröna är listigast och smartast! Dom märker I fall du nästan kliver över en bro nära ditt håll. Så ta det lugnt och försök undvika allt du bara ser typ som dom blåa och resten av dom. Gör som jag säger nu annars förlorar du gubbar!

1. De gröna har ett hemligt vapen!

2. Det hemliga vapnet är deras gubbar I början som du blir attackerad av!

3. Försök ställa in dina soldater på att dom inte ska attackera någonting!

4. Efter du har gjort det ska du bara ta det lugnt...

Nu ska jag också ge er några tips och tricks på spelet.

Bygger du en archery range så ska du bara bygga cavalary archers!

Genom föra dom här uppdragen som räknas upp nu måste du vara jätte bra spelare!

Bygg 50 farmer och bygg 40 villager. Gör så att dom börjar ta mat från farmerna.
Du skulle kunna göra alla farmer innan så att du slipper göra en massa farmer sen efter. Så gör du 50 farmer innan du har gjort 40 villager så tycker jag du bör vara en bra spelare!:)

---------------------------------

Om du nu behöver hjälp med banan montezuma: 5? Så är du helt rätt!

Det allt börjar med att det är ett litet krig i början på hela banan. Men det klarar du. Efter det så tar du tillbaka gubbarna till ditt towncenter. När du har gjort så går dom röda till attack du vinner mini kriget igen. Bygg jaguar warrior i ditt slott. Gå till attack med dom på Cortéz. Ett spanskt utryck kan man säga. Du ska gå till attack mot deras villager och conqistador. Döda mest hus by borna. Men du kommer kanske vinna om du har tur ? Oroa dig inte allt mycket. För du kommer ju bara att förlora tre fyra gånger. Använd några gubbar till ett hemligt vapen. Jag använder mest dom här: elite eagle warriors och arablest. "OBS" Du måste ha uppdaterat lite gubbar. Använd dom när dina fiender håller på att förlora. I vattnet finns det några båtar från Cortéz förgör dom! När du har förstört alla så ska du bygga en båt hamn till. Uppdatera alla saker i den för då kan du ju göra båtar i dom andra och sen bygger du en barrack. Och bygger massa elite eagle warriors nära dina fiender!

När du har gjort det så ska du bygga en archery rang eller vad den hette nu igen....Bygg massa arablest!. Och sen ska du gå till attack igen.....Bygger du ett slott nära dina fiender så gör du rätt i det men du måste ha råd med massa sten. Kostar #650 Rock# - Genom att föra dina gubbar lättare så går du emellan vattnet och sen går dom dina röda fiender till attack. Glöm inte att dom kan vara rätt envisa och försöker med alla sina gubbar dom har mot ditt slott men det är ju ingen fara. För det är ju bara bra för då tar du ju slut på dom men dom kan ju göra nya. Men dom lär nog tyckas också bli dödade från ditt slott. Bygga massa elite jaguar warriors från ditt slott. Och uppgradera i din blacksmith. Uppdatera alla saker som du kan. När du har gjort det så ska du bara gå till attack med alla dina soldater du bara kan - Du måste göra som jag säger nu annars förlorar du! Du har en liten stad. Dina fiender har en stor tillsammans! Vilket innebär det? Du måste bygga upp på den andra delen av ön eller vad man skulle kunna kalla den. Förstör dina fienders slott då. För då kommer dom inte hinna bygga så himmla bra gubbar. Huvudsaken med att du ska förstöra just slotten är:

Du blir inte distraherad av elite conqistador!

Plus att du inte kommer bli skjuten av pilarna i dina fienders slott.

Fusket har betyget 5.4 (5 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

Nikitaro den 03/01 -06 11:59
Riktigt Duktigt måste jag säga!!

sotis den 04/01 -06 06:00
väldigt bra men jag bygger min attack plan på strategi jag allierar mig med en och förgör min allirade också bygg bara massvis av en typ så kommer du att vinna ingen kan stå emot en attack av 50-60 paladins.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.