Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Age of Empires II: The Age of Kings

PC
Age of Empires II: The Age of Kings
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  30 september 1999
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  1660
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 7.3

Speltest av finfuskare

Inskickad av finfuskare den 24/11 -09 23:08

Handling / story / vad man gör i spelet
Age of Empires II: The Age of Kings är ett spel som går ut på att kriga och ha strategier. Du skall bygga på din stad och försvara den från fiender. Naturligtvis skall du också attackera andra städer. Under spelets lopp måste du komma ihåg att bygga armér (väldigt viktigt!). Till den som tycker om historia är spelet bra d.v.s. man lär sig om medeltida historian från Djingis Khan, till martyren Jeanne d'Arc.

Vad jag tycker om spelet
Det är spännande! Man lär sig massor i spelet. Som jag skrev lär man sig om den forntida historien. Ibland är det trist när du är mycket bättre än de andra. Man bara bygger mycket slott. Dessutom gillar jag det att all har en special soldat t.ex. perserna har stridselefanter, britterna så kallade "longbowmens" och japanerna har samurajer.

Betyg till spelet
Nå, grafiken är nog bra, men inte tillräckligt. Världarna går ut på en kvadrat. Terrängen är väldigt bra (det finns träd, guld, sten, djur m.m.) Ja, det känns väldigt bra att spela på det!

Ljudet lönar det sig att ha på när man spelar. För alltid när du blir attackerad av någon kommer det trumpetljud. Men alltid när du trycker på en arbetare säger det något konstigt.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9