Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAge of Empires III

PC
Age of Empires III
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  4 november 2005
 • Utvecklare
  Ensemble Studios
 • Antal ägare
  544
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Guide: No Rush Game

Inskickat av niwn den 29/03 -08 21:52

Tänkte ge en bra guide till ett bra spelat No Rush Game. Så läs gärna min guide. Detta är mest menat för ett No Rush 50 Spel. No Rush betyder att du inte får attackera på 50 minuter.

Det första att tänka på är att inte bry dig om de andra med spelarna har mer eller mindre poäng än dig. Klicka på F4 för att få upp poäng listan.

Som vanligt börjar du med 6 byggare. Eftersom det är i den första åldern så sätt 4 av de 6 byggarna på mat, helst på vild djur och inte bär. De andra 2 byggarna börjar du att bygga en Market med, en marknad alltså. Där finns det uppgraderingar som gör att byggarna/settlers samlar mat fortare, hugger ved fortare. Och hugger guld från guld gruvor snabbare. Uppgradera nu så du samlar mat snabbare. Sen sätter du 1 av de 2 lediga byggarna på Ved, och den andre på guld. Guld får du ur så kallade Gold mines.

När du nått dina 800 i mat så utvecklar du till Colonial Age. I Colonial age behöver du inte göra särskilt mycket mer än att uppgradera de andra uppgraderingar du kan hitta i marknaden. Bygg även några hus så du kan göra flera byggare. Innan du uppgraderar till den tredje ålern (Fortress Age) så ska du försökt skaffat 30 byggare. 12 på Mat, 10 på guld. och 8:a på ved.

4:e åldern (industriall age) är ingen speciell ålder för den delen. Vid denna tid bör du ha runt 50-70 byggare, beroende på vilket lag du spelar som. Du bör även har byggt ett antal Farmer (mills) och ett antal Plantationer (plantations) och utvecklat den. Ett måste i den 4:e åldern är även att ha Factory korten. Jag nämner dom mer nedan. du ska nog försöka skrapa ihop till 4000 guld och 4000 mat. När du gjort det så kan du utveckla till 5:e och sista åldern (Imperal Age).

I den sista åldern gäller det att börja fokusera sig på förberedningar inför kriget som skall komma. Innan det ska du bara ha fokuserat på på din Ekonomi. Börja bygga murar och markera vart just ditt läget ligger. Gör minst 3 murar runt det. Och utveckla även muren så den tål mera. Börja även göra baracker så nära mitten av kartan som möjligt. Gör minst 20 stycken. Köp uppgraderingen Cavalry Mass och Infantery Speed vilket gör att du tränar dina soldater och dina hästar snabbare ur barackerna och stallen. Bygg även byggnaden Capitol och om du har råd köp in uppgraderingen Spies så ser du allt din fiende ser. Men den kan vara mycket dyr. Du bör även ha 50-100 byggare. 50 kan du endast ha med holländarna.

Nu när kriget börjar måste du utvecklat de soldaterna du ska använda till Imperal klassen på den. Innan Imperal finns det klasser som heter Guard och Veteran. Vid det här laget bör du även ha resurser att skapa ungefär 5-10 nya armeer efter din första dött. Så fortsätter du kriget så.

Jag hoppas att du med min hjälp kan gå till någon seger. Denna taktik fungerar alltså bara under online spel och med ett spel som har No Rush på minst 40 minuter.

Tänkte även ge lite tips på 10 viktiga kort du bör ha lagt in i ditt deck.

Factory - En fabrik som gör resruser grattis åt dig.
Robber Barons - Se -> Factory
Advaced Mills - Gör farmerna starkare och billigare
Advanced Plantations - Gör Plantationer starkare och billigare
Fencing School - Gör så att du tränar Infanteri fortare
Engineer School - Gör så att du tränar Artillery fortare
Riding School - Gör så att du tränar Kavalleri fortare
The Glorius Revolution - Du får speciella uppgraderingar till din kyrka
Hevy Fortifications - Gör så du får mur-uppgradering och ett antal andra uppgraderingar gratis.
Medicine - Gör så att du tränar byggare/settlers snabbare

Nu har du 10 yttligare platser att fylla i med vilka kort du vill ha. Dessa kort kräver att din Homeciti ska minst vara på level 30

Ord förklaring:

Infanteri: Gående soldater
Kavalleri: Soldater på hästar
Artillery: Kannoner eller starkare vapen


Hoppas att något har varit till hjälp.

Fusket har betyget 7.67 (9 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 10 kommentarer:

Merm den 12/01 -10 16:25
eller 5 settlers/coruer de bois/villager man måste inte börja med 6

Merm den 12/01 -10 16:28
i colonial age måste man göra trupper om du inte kör på noobnivå för dom kommer attackera efter 20 min easy/15 min moderate/ 10 min hard/ 5 min expert

Merm den 12/01 -10 16:31
Factory gör gratis resurser OCH HEAVY CANONS

Merm den 12/01 -10 16:32
Man borde ha Advanced Arsenal som kort för då får man flera bra uppgr.

Apower den 10/07 -10 16:37
Merm: No rush är en term som endast används i onlineläget som innebär att man inte får attackera inom en viss tid.

cutscissor den 15/11 -10 11:59
Adv. mills och adv. plantations är inte särskilt kraftfulla kort som inte lönar sig mycket i längden.  Jag skulle snarare välja ALLA kort som uppgraderar "gather rates" och enheter. DE lönar sig i längden.

Apower den 19/01 -11 07:21
I darkness age bör man sätta alla sex på mat.

SSK99 den 25/01 -11 20:14
Man får också coins av valar och silver mines.

Merm den 11/08 -11 21:11
Apower: Ah sorry hade inte upptäckt den då.
Det finns en i Single Player också! "40 min Treaty"

Merm den 11/08 -11 21:11
Apower: Ah sorry hade inte upptäckt den då.
Det finns en i Single Player också! \"40 min Treaty\"

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.