Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWii Sports

Nintendo Wii
Wii Sports
 • Genre
  Sport
 • Releasedatum
  19 november 2006
 • Utvecklare
  Nintendo
 • Antal ägare
  734
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.2 7.2

Speltest av dtheman

Inskickad av dtheman den 18/12 -09 10:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Det finns egentligen ingen handling i det här spelet, men man får med spelet när man köper Wii. Det enda man gör är att göra egna gubbar och göra olika sporter t.ex. golf, tennis, bowling, baseboll och boxning. Fast sen finns det specialträningar till varje sport. Man kan spela upp till fyra spelare mot varandra på boxning.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är väldigt enkelt. Det finns egentligen ingen story till spelet. Man tröttnar superenkelt på det efter någon månad. Ganska tråkiga sporter t.ex. golf och på bowling blir det inte tungt när man håller i kontrollen. Det är väldigt osköna kontroller och man måste stå upp för att spela. Men i början är det hur kul som helst.

Betyg till spelet
Jag ger grafiken en enkel 7:a för att det är ganska bra grafik, men de har struntat i armarna på vissa sporter.

Spelkänslan är sådär. Man ser igenom gubben och gubbarna ser inte verkliga ut, jämfört med andra spel. De kunde gjort det bättre så spelkänslan får en 5:a.

Ljudet är inte sådär jättebra. De kunde gjort bättre som sagt ljudet får en 4:a.

Hållbarheten är superdålig. Man spelar bara i någon månad eller nåt sånt sen efter nåt år spelar man bara i någon vecka. Sen spelar man inte förrän lång tid, fast det är enligt mig. Andra får tycka vad de vill så hållbarheten får en 1:a.

Totalbetyg: 4.3 Ljud: 4 Grafik: 7 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 5