Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Sims 2: Castaway

Nintendo Wii
The Sims 2: Castaway
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  26 oktober 2007
 • Utvecklare
  Maxis
 • Antal ägare
  33
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.5 8.1

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 31/01 -10 19:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Du gör ett par simmar och dem ska åka ut på sjön. Men då kommer det kraftiga vågor och en storm kommer. En av dina simmar åker överbord. Vem det blir får man inte veta förrän spelet börjar. Din simma lyckas ta sig i land på en "ö" där han/hon får leva tills simmen blir räddad. Du ska styra deras liv till dess.

När du upptäcker en annan "ö" så finns det en annan sim där som du kan bygga upp ett förtroende med. Du bygger ditt eget läger och får leva med apor och den andra simmen som din ända vän. Du får leva som i ett äventyr och ska styra din egen sim genom dennas svåra tid på en "ö". Du måste fixa egna redskap till den som den kan få mat med. Du kan även göra egna kläder och smycken. Du måste överleva en katastrof som har hänt en stackars oskyldig fin sim och ta den igenom alla svårigheter. Du måste även se till att hålla din sim torr om det börjar regna, och se till att den har bra humör.

Vad jag tycker om spelet
Själv tycker jag att "The Sims 2: Castaway" är ett väldigt fin, roligt, spännande och äventyrligt spel. Det som jag fastnade för i spelet var att det var väldigt roligt och bilderna från båten när dem är ute på havet. Det som var lite mindre bra vara att ibland är det svårt att fatta vad man ska göra (det var klurigt). Men det är även roligt att man får tänka lite.

Om du aldrig förr har spelat "The Sims 2: Castaway " så tycker jag att det är hög tid att du börjar göra det. Om du funderar på att köpa det så är det ett självklart att du ska köpa det och spela det och hjälpa din egen sim hem efter en lång resa hon din sim aldrig kommer att glömma.

Betyg till spelet
.: Grafik
Grafiken är okej, den kan vara lite jobbig ibland men annars är den okej.

.:Spelkänslan
Spelkänslan blir helt klart en 9:a för man lever sig verkligen sig in i "The Sims 2: Castaway".

.:Ljud
Ljudet är bra, men det kunde vara bättre. Men det får ändå en 9:a.

.:Hållbarhet
The Sims 2: Castaway har en väldigt bra hållbarhet men ibland kan det hänga sig lite men det gör inget så hållbarheten blir en 10:a.

Totalbetyg: 9 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9