Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFire Emblem: Radiant Dawn

Nintendo Wii
Fire Emblem: Radiant Dawn
 • Genre
  Strategi
 • Releasedatum
  14 mars 2008
 • Utvecklare
  Intelligent Systems
 • Antal ägare
  18
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 6.8

Fler fusk

Guide

Inskickat av Vaati_Neko den 06/10 -09 14:42

Detta är en guide för att hjälpa dig genom Part 4 Endgame III; Rebirth. Det är enligt mig den bästa, eller åtminstone enklaste strategin.

Victory: Besegra bossen
Defeat: Ike eller Micaiah dör
Player Units: 17
Enemy Units: 44 (33 på Easy)
Enemy Reinforcements: Antingen en drake i det sydöstra- och sydvästra hörnet eller två drakar i det nordvästra- och nordöstra hörnet. Detta fortsätter tills tur 15.

Innan du börjar med denna specifika karta, kommer Yune att välsigna alla dina vapen. Hon kommer ge dig tid att beväpna dig med vapnet som kommer välsignas, så gör det. Ge de SS-rankade vapnen till de som använder dem bäst (hög speed och strength), och använd de starkaste vapnen du har. Ragnell är tvingat att bli välsignat. Alondite fungerar utmärkt på en Trueblade.

Nu till striden. Om du har Dragonfoe, ge det till någon så att de kan ha ihjäl drakarna. Du behöver endast döda Deghinsea, dock. Han kommer inte att röra sig, men han har en Area effect-attack, som kommer skada alla inom 10 rutor från honom. Det orsakar fysisk skada, och ju närmare honom man är, desto mer tar det. Den är inte speciellt stark, och han kommer använda den var tredje tur.

Endast dina starkaste soldater borde ge sig på Deghinsea. Låt två units ta den vänstra vägen från början och ta död på alla drakarna där (ett tips är Caineghis och Naesala), såväl som alla reinforcements som dyker upp. Helaren bör stanna i mitten med din Heron för att maximera antalet allierade som kan bli helade.

Det kommer nya drakar nästan varje tur, så spring direkt på Deghinsea. Och för guds skull, ha Nihil på alla som anfaller honom (utom för attacker med 3x räckvidd)! Om Ire aktiveras, kommer din anfallande unit ha väldigt lite chans till överlevnad om de inte har över 70 HP.

En annan intressant sak är att inte en enda drake på hela kartan kommer att anfalla Kurthnaga eller Ena. Dra nytta av detta för att höja deras Strike level. Nasir och Gareth kommer inte röra på sig heller, och du vill inte anfalla dem eftersom vem av dem som än överlever ansluter sig till dig i nästa kapitel.

Röda drakar orsakar fysisk skada, medan vita drakar orsakar magisk skada. Ha det i åtanke.

HARD MODE: Ta tid på dig. Vänta tills alla reinforcements slutar (tur 14-15), separera sedan din grupp för att tackla den nordöstra och nordvästra sidan. På tur 18 eller så, kommer alla drakar att transformera tillbaka. Döda dem när de inte kan skada dig för att rensa kartan, var sedan väldigt, väldigt försiktig kring Deghinsea. Har du ingen unit med Nihil? Låt honom lägga svansen mellan benen och släng honom så långt du bara kan från Deghinsea.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.