Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inDestroy All Humans! Big Willy Unleashed

Nintendo Wii
Destroy All Humans! Big Willy Unleashed
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  7 mars 2008
 • Utvecklare
  Locomotive Games
 • Antal ägare
  7
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.8 7.3

Speltest av repli

Inskickad av repli den 03/11 -08 15:48

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet är det tredje spelet i Destroy all humans serien. Det handlar om utomjordingen Crypto och hans chef Pox som är på uppdrag på jorden. De ska ta DNA från människorna för att få sin ras att överleva. I just det här spelet så har Pox fått en finurlig idé. Han har startat en snabbmatskedja vid namn Big Willy. För det första så använder han döda människor i maten och en massa andra saker som inte är menade att ätas (som bensin och olja). För det andra så blir människorna feta av maten. Då blir det lättare för Crypto att ta deras DNA.

I spelet så får man olika uppdrag från sin chef Pox. I uppdragen får man såklart spela som Crypto själv. Men i flera uppdrag så får man även flyga i hans flygande tefat. Det finns även uppdrag då man får köra det nya fordonet. Det är en stor robot som ser ut som snabbmatskedjans maskot, alltså Big Willy i egen hög person.

Crypto och hans olika fordon har många olika kraftfulla vapen. Man får inte bara göra uppdrag. Det finns även fyra banor runt om i världen som man kan utforska eller förstöra om man känner för det.

Jag kan också tillägga att det finns ett tvåspelarläge. Jag tycker det är väldigt dåligt gjort så förvänta dig inget bra här. Man får bara göra några få förvirrande uppdrag tillsammans. Inte alls lika fritt som i det andra spelet.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker Destroy all humans spelen är väldigt roliga. Men jag blev ganska missnöjd med det här spelet. Det fanns nästan ingenting nytt i det och mesta är bara det gamla vanliga från det andra spelet i serien. Jovisst, det fanns några nya banor att utforska, några nya vapen, och såklart Big Willy. Men jag tycker inte detta var tillräckligt. För en person som inte spelat ett Destroy all humans spel tror jag detta kan vara riktigt roligt. Men för någon som redan spelat något av de tidigare spelen så hittar man inget nytt här. Jag tycker till och med Big Willy unleashed inte alls är lika välgjort som de tidigare spelen.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken är likadan som i de andra spelen. Den är ganska hyfsad.

Spelkänsla: Det är nog spelkänslan som är bäst i spelet. För gamla spelare får man ingenting nytt, men för nya spelare finns det mycket roligt att upptäcka.

Ljud: Ljudet finns det inget särskilt med. Det är helt enkelt bra.

Hållbarhet: För mig som spelat en hel del av det andra spelet så finns det inte så mycket nytt att göra. Spelet var roligt och varade ett tag. Men jag spelar hellre de äldre spelen. För en ny spelare så skulle detta nog hålla längre.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8